Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ridderkasteel 10676

Beleef middeleeuwse avonturen met LEGO Juniors Ridderkasteel set 10676.
Bouw gemakkelijk een kleurrijk kasteel en verdedig de koningsschat tegen vijanden.
Met grote en kleine katapulten, een ridderpaard en accessoires zoals wapens en een kippenpoot.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en stimuleert motorische vaardigheden.
Bouw het model om tot een vijandelijke toren of koninklijk rijtuig.
Bestel vandaag nog en word een ridder in je eigen verhaal!

Waar is LEGO Ridderkasteel 10676 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
480
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10676
lego insiders punten icoon
0
punten

Bouw je eigen middeleeuwse avonturen met LEGO Juniors Ridderkasteel set 10676. Dit kleurrijke kasteel is gemakkelijk te bouwen en bevat alles wat je nodig hebt om de schat van de koning te verdedigen tegen vijandelijke indringers!

Met inbegrip van een grote katapult, een kleine katapult en een ridderpaard om de verdediging te versterken, biedt deze set urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Verdedig het kasteel met je leven terwijl je je vaardigheden verbetert en je fantasie de vrije loop laat gaan.

Het ridderkasteel van LEGO Juniors is voorzien van diverse elementen en opdrukken, zoals torenvlaggen, een gevangeniscel, een tafeltje, een schatkist met schat en een spin, om je middeleeuwse fantasieën tot leven te brengen. Accessoires zoals een grappig skelet, een kroon, een drinkbeker en een kippenpoot maken het geheel compleet, terwijl wapens zoals een zwaard, een kruisboog, en een speer je helpen om de vijanden te verslaan.

Deze set bevat ook extra stenen om het model om te bouwen tot iets anders, zoals een vijandelijke toren of een koninklijk rijtuig. Zo kan je je creativiteit echt de vrije loop laten. Met de eenvoudige bouwinstructies, aangepast aan de leeftijdsgroep, is het bouwen van je eigen middeleeuwse wereld nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het ridderkasteel van LEGO Juniors is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze set biedt de perfecte kennismaking met bouwen met LEGO stenen en kan helpen bij de ontwikkeling van de motorische en probleemoplossende vaardigheden van jonge bouwers.

Dit ridderkasteel is 19 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep, terwijl het katapultonderstel 8 cm lang, 5 cm breed en 3 cm hoog is. Het koninklijke rijtuig is 8 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed, terwijl de vijandelijke toren 15 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm diep is.

Kortom, met LEGO Juniors Ridderkasteel set 10676 kan je je eigen middeleeuwse avonturen beleven en je fantasie de vrije loop laten gaan. Bestel deze set vandaag nog en word een ridder in je eigen verhaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40462

Bruine valentijnsbeer

foto van lego set30635

Strandschoonmaak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.