Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Piraten schattenjacht 10679

Ga op avontuur met LEGO Juniors set 10679 en beleef een spannende piraten schattenjacht! Verken het mysterieuze eiland, vind de schat en ontwijk de haai en het skelet.
Met een roeiboot en eenvoudig te bouwen eilandfort.
Perfect voor kinderen die willen bouwen en spelen met echte LEGO stenen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze spectaculaire set.

Waar is LEGO Piraten schattenjacht 10679 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10679
lego insiders punten icoon
0
punten

Ga mee op avontuur met LEGO® Juniors en beleef de spannendste piraten schattenjacht ooit! Verken het mysterieuze eiland en volg de schatkaart om de waardevolle schat te vinden. Maar kijk uit voor de haai en het enge skelet, zij staan op de loer om je tegen te houden.

Met deze set kun je je eigen piratenverhaal tot leven brengen. De set bevat een roeiboot en een eenvoudig te bouwen eilandfort met een raam dat open kan. Verzamel alle accessoires zoals de piratenvlag, sabel, ton, schatkaart, roeispanen, schatkist, pistool en palmboom om je missie te voltooien. En met de snelstart-elementen kun je direct aan de slag met het bouwen en spelen met echte LEGO® stenen.

De LEGO® Juniors modellen zijn ontwikkeld om de overgang naar bouwen met LEGO stenen makkelijk te maken en de bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen zodat kinderen zelf kunnen bouwen. De set bevat een piraat-minifiguur, een skelet en een haai om je piratenverhaal zo realistisch mogelijk te maken.

De roeiboot is 10 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog en het eilandfort is 8 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep. Ga op zoek naar de schat en beleef urenlang speelplezier met deze spectaculaire LEGO® Juniors set.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met deze LEGO® Juniors set en ontdek de verborgen schat op het mysterieuze eiland. Bestel nu en beleef spannende avonturen met de piraten schattenjacht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70779

Beschermer van het gesteente

foto van lego set5006183

4-Stud Blue Mini Box

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.