Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Supermarkt koffer 10684

Met de LEGO Juniors Supermarkt koffer wordt boodschappen doen een feestje! Bouw je eigen supermarkt met groenten- en ijskraam en een leuke rode step.
Kies uit diverse etenswaren en laat je creativiteit de vrije loop.
Deze set is ideaal voor jongere fans en een geweldig cadeau.
Bestel nu online en geniet van dit avontuur!

Waar is LEGO Supermarkt koffer 10684 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10684
lego insiders punten icoon
202
punten

Met de LEGO Juniors Supermarkt koffer wordt boodschappen doen een feestje! Neem deze fantastische koffer overal mee naartoe en bouw eenvoudig je eigen supermarkt met groentenkraam en ijskraam. De set bevat zelfs een leuke rode step waarmee de minifiguren naar de winkel kunnen komen.

Kies uit allerlei etenswaren om in het boodschappenmandje te leggen en aai de vriendelijke kat terwijl je door de supermarkt wandelt. En welke smaak ijsje wil jij vandaag? Met deze set is de keuze aan jou. Of je nu van aardbei, chocolade of vanille houdt, er is voor ieder wat wils.

De LEGO Juniors modellen zijn speciaal ontwikkeld om de overgang naar bouwen met LEGO stenen makkelijk te maken. De set bevat overzichtelijke bouwinstructies en snelstart-elementen waardoor je direct kunt beginnen met spelen. De koffer is ook nog eens superhandig om overal mee naartoe te nemen!

De set bevat twee minifiguren, een winkelbediende en een klant, plus een kat. En met de accessoires zoals het kassa-apparaat, geld-stenen, bloemen, brood, flessen, groenten en ijsje is deze set helemaal compleet.

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw en speel met echte LEGO® stenen! Deze set is ideaal voor jongere fans en is 25 cm lang, 28 cm breed en 6 cm diep. De supermarkt is 11 cm hoog, 12 cm breed en 8 cm diep en de groentekraam is 4 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Met de LEGO Juniors Supermarkt koffer wordt boodschappen doen leuk en leerzaam. Laat je kinderen hun fantasie gebruiken en speel samen in de supermarkt. Deze set is perfect voor jong en oud en is een geweldig cadeau voor verjaardagen en feestdagen.

Koop nu de Supermarkt koffer van LEGO Juniors en maak boodschappen doen tot een avontuur! Bestel snel en makkelijk online en geniet van deze geweldige LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10671

Brandalarm

foto van lego set5007157

Lego Tin Sign: Friend

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.