Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Familiehuis 10686

Ontwikkeld voor jonge en volwassen bouwers, biedt LEGO set 10686 Familiehuis eindeloze mogelijkheden om een eigen droomhuis te creëren.
Inclusief 3 minifiguren en veel accessoires, zoals een zwembad en een fiets.
Het modulaire ontwerp biedt flexibiliteit en creativiteit.
Met eenvoudige instructies en snelstart-elementen is het bouwproces gemakkelijk.
Deze geweldige set past perfect bij de LEGO Creator-serie.

Waar is LEGO Familiehuis 10686 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10686
lego insiders punten icoon
262
punten

Ontdek nu het gloednieuwe LEGO set 10686 Familiehuis! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge en volwassen bouwers die hun eigen droomhuis willen creëren. Met deze set bouw je in een oogwenk je eigen gezellige en moderne familiehuis!

De set bevat maar liefst 3 minifiguren en hun trouwe viervoeter, plus eenvoudig te bouwen kamers zoals een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Bovendien kun je ook heerlijk genieten in het zwembad, barbecueën in de buitenlucht of lekker gaan fietsen met de fiets die bij de set inbegrepen zit!

Het familiehuis is modulair opgebouwd, wat betekent dat je het op verschillende manieren kunt opbouwen en aanpassen. De deuren, ramen en keukenkastjes kunnen allemaal worden geopend, net zoals de brievenbus in de voortuin van het huis. Hierdoor kun je eindeloos variëren en je eigen unieke huis creëren.

En dat is nog niet alles! De set bevat ook een heleboel leuke accessoires, zoals een teddybeer, spiegel, haarborstel, shampoofles, beddenlamp, bekers, pannen, ijsje, hondenvoerbak, bot en een bal. De perfecte aanvulling om het huis nog gezelliger en realistischer te maken!

Met de Snelstart-elementen in deze set kun je meteen aan de slag en de eenvoudige instructies maken het bouwen van het familiehuis heel gemakkelijk en zorgen voor een zelfstandig bouwproces.

De LEGO set 10686 Familiehuis is een geweldig cadeau voor jonge en volwassen bouwers, en zal perfect passen bij alle andere sets uit de LEGO Creator-serie. Het familiehuis is ongeveer 17 cm hoog, 12 cm breed en 15 cm diep, en het zwembad is 6 cm breed, 4 cm diep en 1 cm hoog. Het hondenhok is ongeveer 5 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Kortom, deze LEGO set 10686 Familiehuis is de perfecte aanvulling voor iedere bouwer die zijn eigen droomhuis wil creëren. Bouw en speel deze set met behulp van je eigen fantasie en creëer je eigen unieke wereld! Bestel nu en geniet van de vele uren speelplezier met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set43172

Elsa's magische ijspaleis

foto van lego set75825

Piggy piratenschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.