Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariels dolfijnkoets 10723

Betreed de betoverende wereld van LEGO Juniors Disney Princess met de Ariëls dolfijnkoets! Inclusief onderwaterkasteel, accessoires en een minipoppetje van Ariel.
Kinderen kunnen de zeebodem verkennen en hun fantasie de vrije loop laten met dit kleurrijke en gedetailleerde bouwpakket.
Bestel vandaag nog en bouw je eigen droomwereld!

Waar is LEGO Ariels dolfijnkoets 10723 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10723
lego insiders punten icoon
135
punten

Betreed de betoverende wereld van LEGO® Juniors Disney Princess™ met Ariëls dolfijnkoets! Dit pakket komt inclusief een onderwaterkasteel met stoel, spiegel, schelpenkrukje en zelfs een lade die open kan en een hoop verschillende accessoires. LEGO® Juniors biedt een bouwervaring die speciaal is afgestemd op kinderen van 4-7 jaar, met eenvoudige modellen geïnspireerd op de geliefde verhalen van prinses Ariel.

Dit pakket komt inclusief een minipoppetje van Ariel, haar beste vriend Botje en natuurlijk een dolfijn, die de koets voorttrekt. Kinderen zullen versteld staan van de levendige kleuren en gedetailleerde bouwwerken in dit pakket, waarmee ze de zeebodem kunnen verkennen en hun fantasie de vrije loop kunnen geven.

De dolfijnkoets van Ariël heeft wielen die draaien en een comfortabele stoel om op te zitten. Het onderwaterkasteel komt compleet met een stoel en een kaptafel met lade, een schelpstoel en grote bouwelementen voor eenvoudige en snelle bouwplezier. Dit pakket wordt geleverd met zeester haarbloemen, een kroon en een borstel als extra accessoires.

Het kasteel heeft een hoogte van ongeveer 11 cm, is 6 cm breed en 8 cm diep, terwijl de dolfijnkoets ongeveer 5 cm hoog is, 10 cm lang en 4 cm breed. De eenvoudige, duidelijke bouwinstructies zorgen ervoor dat kinderen snel en gemakkelijk aan de slag kunnen met het bouwen van hun fantasiewereld.

Dus waar wacht je nog op? Betreed de magische wereld van LEGO® Juniors Disney Princess™ en bouw je eigen droomwereld! Bestel vandaag nog Ariëls dolfijnkoets en ervaar het plezier van bouwen en spelen met LEGO® Juniors.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41169

Olaf

foto van lego set5005711

LEGO® Zwarte opslagsteen met 4 noppen en een lade

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.