Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ & Superman™ vs. Lex Luthor™ 10724

Met LEGO set 10724 Batman & Superman vs.
Lex Luthor kunnen kinderen van 4-7 jaar hun favoriete superhelden helpen in de strijd tegen het kwaad.
De set bevat de Batmobile, Lex Luthor's robotvoertuig en de Batcave met bat-disc schieter.
Inclusief minifiguren van Batman, Superman en Lex Luthor.
Een absolute aanrader voor elke fan van superhelden en LEGO!

Waar is LEGO Batman™ & Superman™ vs. Lex Luthor™ 10724 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10724
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de fantastische wereld van Batman™, Superman™ en Lex Luthor™! Met LEGO set 10724 Batman™ & Superman™ vs. Lex Luthor™ kan je jouw favoriete superhelden helpen de stad te beschermen tegen de kwaadaardige plannen van Lex Luthor™. In deze set zijn de Batmobile™ en Lex Luthor's robotvoertuig, plus de Batcave inclusief bat-disc schieter opgenomen.

De LEGO Juniors-sets bieden een fantastische bouwuitdaging voor kinderen van 4-7 jaar. Met modellen van bekende superhelden-avonturen vormen ze de ideale kennismaking met de LEGO-stenen. En dat alles met eenvoudig te volgen instructies, zodat je zonder frustratie aan de slag kan gaan.

In de set vind je 3 minifiguren: Batman™, Superman™ en Lex Luthor™. De Batcave is voorzien van een bat-disc schieter, zodat je vijanden kan uitschakelen nog voordat ze jouw geheime schuilplaats bereiken. Met de katapult kan je Superman™ door de lucht laten vliegen, zodat hij zich snel kan verplaatsen om Lex Luthor™ te verslaan.

Natuurlijk kan Batman™ ook niet zonder de Batmobile™ en daarom is deze in de set opgenomen. Met draaiende wielen en plaats voor een minifiguur, kan Batman™ snel ter plaatse zijn om de vijand te bestrijden. En dan hebben we het nog niet over Lex Luthor's robotvoertuig gehad. Met beweegbare armen en wielen kan dit voertuig overal komen. Aan de ene arm zit een klauw en de andere houdt een wapen vast: het Power Beam laserkanon met kryptoniet-aandrijving.

Als accessoires krijg je 2 bat-discs, Batarang, grijphaak-geweer, kryptoniet-pistool, walkie-talkie en een telefoon. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de stad te beschermen en de vijand te verslaan.

De LEGO set 10724 Batman™ & Superman™ vs. Lex Luthor™ is spannend, uitdagend en stoer. Met deze set kunnen jong en oud alle avonturen beleven die ze al zo vaak op tv of in de bioscoop hebben gezien. De Batmobile™ is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed, Lex Luthors robotvoertuig is ca. 6 cm hoog, 13 cm lang en 13 cm breed. De Batcave is ca. 9 cm hoog, 12 cm breed en 7 cm diep.

Kortom, met LEGO set 10724 Batman™ & Superman™ vs. Lex Luthor™ kunnen jonge en oude LEGO-fans hun fantasie de vrije loop laten en hun helden helpen bij hun strijd tegen het kwaad. Deze set is een absolute aanrader voor elke fan van superhelden en LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40585

Wonderen van de wereld

foto van lego set40641

Verjaardagstaart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.