Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verloren tempel 10725

Maak je klaar voor een ongelofelijk avontuur in de ninja-wereld met LEGO set 10725 Verloren Tempel! Deze LEGO Juniors-set is perfect voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud.
Bouw de Verloren Tempel, Jay's blauwe draak en de slangenschurkhelikopter en vecht tegen de slechte slangenschurk.
Met eenvoudig te volgen instructies en drie minifiguren.
Bestel nu en ontdek een wereld vol ninja-avonturen!

Waar is LEGO Verloren tempel 10725 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
172
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10725
lego insiders punten icoon
300
punten

Hey ninja-fans, maak je klaar voor een ongelofelijk avontuur met LEGO set 10725 Verloren Tempel! Met de hulp van Lloyd en Jay ga je de strijd aan tegen de gemene slangenschurk en probeer je het Vuurzwaard te veroveren. En dat alles met behulp van geweldige accessoires zoals Jay's blauwe draak, de slangenschurkhelikopter en de Verloren Tempel met lavabal en andere passtukken.

Als je tussen de 4 en 7 jaar oud bent, is deze LEGO Juniors-set perfect voor jou om kennis te maken met LEGO bouwspeelgoed. Je bouwt gemakkelijk het model en volgt een spannend verhaal dat zich afspeelt in de ninja-wereld. De set wordt geleverd met eenvoudig te bouwen modellen die precies passen bij de leeftijdsgroep. De Verloren Tempel en andere accessoires zijn zeker weten perfect gebouwd om het niveau te kennen van jouw bouwvaardigheden.

De set bevat drie minifiguren, waaronder Lloyd, Jay en de slechte slangenschurk. Je hebt alle tools om een epische strijd te voeren tegen deze slechterik.

De Verloren Tempel is geweldig gebouwd met lavabal, zwiepende bijl, cirkelzaaghindernissen, een poort die open kan en een coole Vuurzwaard. Met dit alles in handen, ben jij er helemaal klaar voor om te vechten tegen de slangenschurk en deze tempel te veroveren.

Jay's blauwe draak heeft beweegbare gewrichten en kan een minifiguur dragen. De helikopter van de slangenschurk heeft draaiende rotors, een cockpit, een achterdeur die open kan en biedt plaats aan een minifiguur. Met deze elektrische helikopter, vlieg je rond en ben jij de gevaarlijke boef in de ninja-wereld.

De instructies voor het bouwen zijn heel gemakkelijk te volgen. Het is geen wonder dat deze set ontzettend populair is bij de jongere LEGO fans en ook bij de volwassen verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden.

Koop nu LEGO set 10725 Verloren Tempel en ontdek een wereld vol ninja-avonturen vol met beproevingen en gevaren. Met deze LEGO Juniors-set kunnen jonge en beginnende bouwers hun creativiteit de vrije loop laten en tijd doorbrengen met hun favoriete Ninjago-personages.

De helikopter is 8 centimeter hoog, 11 centimeter lang en 3 centimeter breed. De blauwe draak meet 4 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 23 centimeter breed. De Verloren Tempel is 13 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 16 centimeter diep.

Mis deze kans niet om in de ninja-wereld te duiken en deze onvergetelijke set te bemachtigen! Voeg deze set toe aan je Ninjago-collectie en beleef de ultieme ninja-ervaring. Bestel nu LEGO set 10725 Verloren Tempel.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40158

LEGO® Piratenschaakset

foto van lego set5006791

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.