Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanies koets 10726

Maak een onvergetelijke rit met Stephanie en haar paard Mocca met LEGO set 10726 Stephanies Koets.
Deze kleurrijke set bevat een koets met draaiende wielen en opbergruimte voor een mand met een groene appel.
Stop bij de stalgebouw om Mocca te voeren en te borstelen.
De set is ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en past perfect bij de LEGO Friends collectie.
Met accessoires zoals een ruiterhelm, borstel en strikken zorgt deze set voor eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Stephanies koets 10726 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10726
lego insiders punten icoon
97
punten

Maak je klaar voor een onvergetelijke rit met Stephanie en haar paard Mocca! Deze kleurrijke LEGO set 10726 Stephanies Koets bevat alles wat je nodig hebt voor een magische reis door het platteland.

Stap in de koets met wielen die kunnen draaien en ontdek de opbergruimte achterin waar je een mand met een groene appel kunt plaatsen. Als je genoeg hebt van de rit, stop dan bij de stalgebouw met hek en voeder Mocca met een wortel uit de voederruif. Je kunt zelfs een paardrijles geven met het statief met borstel en zadel!

Deze set is ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en past perfect bij de LEGO Friends collectie. Het bevat alle elementen om een realistische en avontuurlijke speelwereld te creëren. Je ontvangt een minipoppetje en een paard, waardoor je gelijk kunt beginnen met spelen.

Met deze set kun je gemakkelijk een boerderijsfeer creëren in je eigen huis. De set bevat een aantal grote elementen die perfect zijn voor kleine handjes en er zijn eenvoudige bouwinstructies bij inbegrepen. Bovendien wordt het bouwen van deze set een leuke uitdaging voor kinderen van 4-7 jaar.

Dankzij de opvallende kleuren en onvergetelijke details van deze set, zal het gegarandeerd een favoriet worden onder LEGO-fans. Met accessoires zoals Stephanie's ruiterhelm, borstel, strikken, mand met wortel, emmer en hooivork, hek, zadel, appel en mand, plant, hooibalen en bloemen, zal deze set tot de verbeelding spreken van elke LEGO-liefhebber.

Breng je avontuurlijke geest tot leven met LEGO set 10726 Stephanies Koets en maak van elke rit een onvergetelijke ervaring. Met deze set hoef je je nooit meer te vervelen en worden elke rit en elke dag een groot avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005205

D2C VIP sleutelhanger

foto van lego set5007220

LEGO® DOTS Craft Tape

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.