Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's dierenkliniek 10728

De LEGO set 10728 is een superleuke set waarin kinderen van 4-7 jaar kunnen kennismaken met het concept van dierenarts en dierenverzorging.
In de set zitten Mia en Olivia minipoppetjes en verschillende schattige dieren.
De dierenkliniek bevat een behandelkamer en een konijnenhok, en er is ook een ambulance met een brancard om gewonde dieren naar de kliniek te brengen.
Met deze set kunnen kinderen leren hoe ze voor dieren kunnen zorgen en hun verbeelding stimuleren.
Bestel nu het perfecte cadeau!

Waar is LEGO Mia's dierenkliniek 10728 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
173
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10728
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom gezellig spelen en help Mia en Olivia in de dierenkliniek met deze superleuke LEGO set! De set bevat alles wat je nodig hebt om gewonde dieren te behandelen en te redden. Ga samen met Mia en Olivia op pad in de ambulance met achterdeur die open kan en een brancard met wielen om gewonde dieren mee naar de kliniek te brengen.

De dierenkliniek is uitgerust met een behandelkamer en een konijnenhok waarin de dieren kunnen rusten en herstellen. Mia en Olivia hebben alle nodige dierenarts-benodigdheden bij de hand, zoals een stethoscoop, otoscoop, thermometer, zuigflessen, medicijnlepeltje, clipboard met pen, ijskompres, injectiespuit en dierenvoer. Met deze set kunnen kinderen van 4-7 jaar kennismaken met het concept van dierenarts en dierenverzorging.

De set bevat Mia en Olivia minipoppetjes plus verschillende schattige dieren, waaronder een konijn, een baby-konijn, een kat, een schildpad en een egeltje. De set omvat ook een brancard met wielen en een konijnenhok, om gewonde dieren te verplaatsen en ze een veilige plek te bieden om te rusten en te herstellen.

De dierenkliniek is ca. 12 cm hoog, 11 cm breed en 16 cm diep. De ambulance is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed. De set bestaat uit grote elementen die ideaal zijn voor kleine handjes en er zitten ook eenvoudige en duidelijke bouwinstructies bij. De delen zitten in genummerde zakjes om het bouwproces nog eenvoudiger te maken.

De LEGO Juniors sets bieden een passende bouwuitdaging voor kinderen van 4-7 jaar, met leuke, herkenbare LEGO Friends sets. Deze set is perfect voor kinderen die van dieren houden en graag willen leren hoe ze voor hen kunnen zorgen. Het is zowel leuk als educatief en de perfecte manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig langs bij de dierenkliniek van Mia en Olivia en help mee om gewonde dieren te verzorgen en te redden! Deze set is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing. Bestel nu en geef het perfecte cadeau dat zowel leuk als leerzaam is!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10746

Mia's boerderijkoffer

foto van lego set5006932

4-Stud Storage Brick – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.