Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters koets 10729

De LEGO set 10729 is een betoverende Disney Princess set, geschikt voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud.
Bouw Assepoesters betoverde paardenkoets en het kasteel met balzaal, samen met je kinderen.
De set bevat minipoppetjes van Assepoester, de knappe prins, een puppy en een paard.
Beleef het magische balavontuur en laat je fantasie de vrije loop met deze prachtige set.

Waar is LEGO Assepoesters koets 10729 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
116
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10729
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom in de betoverende wereld van LEGO® Juniors Disney Princess™! Stap in prachtige Assepoesters betoverde paardenkoets en dompel jezelf onder in een sprookjesachtig avontuur. Met deze set van LEGO® Juniors beleef je een op leeftijd afgestemde bouwervaring voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Bouw samen met je kinderen op een eenvoudige manier de koets en het kasteel met balzaal, om vervolgens te genieten van urenlang speelplezier.

De set komt inclusief minipoppetjes van Assepoester en de knappe prins, een puppy en een paard voor de koets. Beleef samen met Assepoester en de knappe prins de magie van het bal en dans de sterren van de hemel in de prachtige balzaal in het kasteel. En vergeet vooral de lieve puppy niet, die wacht bij zijn hondenhok op iets lekkers.

Assepoesters betoverde paardenkoets is speciaal ontworpen om haar naar het bal te brengen. Met wielen die kunnen draaien, een stoel en ruimte voor haar beauty case, voelt Assepoester zich als een echte prinses. En met de meegeleverde pompoen en toverstaf kan zij haar betoverende koets omtoveren tot iets spectaculairs.

Het kasteel met balzaal bestaat uit grote elementen voor eenvoudig bouwen. Het kasteel is ca. 13 cm hoog, 6 cm breed en 9 cm diep, terwijl het hondenhok ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep is. De koets met paard is ca. 9 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed. Met eenvoudige, duidelijke bouwinstructies is het bouwen van deze set een fluitje van een cent.

De set bevat ook accessoires zoals een schaal, bot, beauty case met een borstel en een lippenstift. Hierdoor is deze set perfect voor jonge meisjes die dol zijn op het spelen van prinsesjes. Laat hun fantasie tot leven komen met deze betoverende LEGO® Juniors Disney Princess™ set.

Kortom, deze vermakelijke set is de perfecte aanvulling voor elke LEGO ® Juniors-collectie. Het is de ideale manier om jonge kinderen te leren bouwen en spelen op een leeftijd afgestemde manier. Laat je betoveren door de magie van Assepoesters betoverde paardenkoets en breng deze fantastische set vandaag nog in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (25-05-2023) € 21.95 (25-05-2023) € 21.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40579

Eiffels appartement

foto van lego set40139

GRATIS: Peperkoek huisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.