Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politietruck achtervolging 10735

De LEGO set 10735, Politietruck Achtervolging, is perfect voor kinderen van 4-7 jaar.
Het bevat een politietruck met cel, een wegversperring met beweegbaar hek en een motor om boeven te achtervolgen.
Met accessoires zoals handboeien en een juweel kunnen kinderen hun eigen verhalen verzinnen.
Met deze set kunnen kinderen direct beginnen met spelen en hun fantasie de vrije loop laten.
De set bevat ook twee minifiguren: een politieagent en een boef.
Word lid van de LEGO City politie en vang de boef voordat hij ontsnapt met het gestolen juweel.

Waar is LEGO Politietruck achtervolging 10735 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10735
lego insiders punten icoon
135
punten

Welkom bij de LEGO® City politie, waar jij de held kunt zijn en samen met de politieagent de boeven kunt vangen! Met de Politietruck Achtervolging set, ben jij klaar om de roadblocks te plaatsen en de boevige boef te grijpen. Bouw de politietruck met cel, de wegversperring met beweegbaar hek en de motor om de inbreker te volgen. Het juweel dat de boef gestolen heeft, is ook inbegrepen.

De LEGO Juniors sets zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en bieden een perfecte bouw- en speelervaring. Door de eenvoudig te bouwen modellen, kunnen kinderen direct beginnen met spelen en leren ze ondertussen de basis van het bouwen.

Met deze set krijg je niet alleen de politietruck en de motor, maar ook twee minifiguren: een politieagent en een boef. De politietruck heeft een cel aan de achterkant waarin de boef kan worden opgesloten. Vervoer de boef naar de gevangenis en voorkom dat hij ontsnapt door de wegversperring te plaatsen. De motor is perfect om de achtervolging van de boef in te zetten. De minifiguur van de boef kan op de motor worden gezet en een achtervolgingsscène nabootsen.

Accessoire-elementen zoals handboeien, een juweel en een walkietalkie zijn allemaal inbegrepen. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen verzinnen. Help de politieagent om de boef te vangen voordat hij met het gestolen juweel ontsnapt.

De politietruck is 8 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De motor is 5 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed en de wegversperring is 6 cm breed, 3 cm diep en 2 cm hoog. Dankzij de grote elementen en de duidelijke gebruiksaanwijzing zijn de modellen eenvoudig te bouwen en kunnen kinderen er direct mee spelen.

Met de Politietruck Achtervolging set, kunnen kinderen een spannende en avontuurlijke ervaring hebben. Word lid van de LEGO City politie en help de politieagent om de boef te vangen en het gestolen juweel terug te brengen. Met deze set, ben jij de held van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40523

Paaskonijntjes

foto van lego set854068

Chinese Flower Girl Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.