Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's boerderijkoffer 10746

Met LEGO set 10746 Mia's boerderijkoffer kunnen kinderen van 4-7 jaar avonturen beleven op de Friends boerderij.
De set bevat een pick-uptruck, stal, voedsel-elementen en dieren zoals een veulen en een lammetje.
De koffer maakt bouwen overal mogelijk.
Bestel nu en ontdek de wondere wereld van boerderijdieren!

Waar is LEGO Mia's boerderijkoffer 10746 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10746
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef avonturen op de LEGO® Friends boerderij met Mia en haar dierenvriendjes! Zet Mia in de stoere pick-uptruck en rijd samen naar de boerderij om de dieren te voeren en te verzorgen. Het boerderijleven was nog nooit zo leuk als met de LEGO set 10746 Mia's boerderijkoffer!

Deze handige speelset in een koffer is perfect voor jonge kinderen van 4-7 jaar oud. Met het eenvoudig te bouwen model en grote elementen, kunnen kinderen direct aan de slag gaan. Zo leren ze hoe ze de dieren kunnen verzorgen en onderhouden met behulp van diverse voedsel-elementen en landbouwgereedschappen, zoals een kruiwagen, kam, schep, hark, waterkraan en nog veel meer.

De set bevat ook een stal met draaibaar hek, een hok voor het lam, een veulen en een lammetje. Breng het dierenvoer naar de boerderij in de pick-up en geef het lammetje te drinken uit de zuigfles. Open het hek om het veulen naar buiten te laten en houd de dieren gezond door ze goed te verzorgen. Het is dé ideale set om kinderen iets te leren over dierenverzorging.

De LEGO Juniors set is ontworpen om een passende bouw- en speelervaring te bieden aan kinderen van 4-7 jaar oud. Inclusief Mia minipoppetje, een veulen en een lammetje en accessoire-elementen, zoals een wortel met voerbak, appel, vier hooibalen en nog veel meer.

De LEGO® Juniors koffer maakt het mogelijk om overal aan de slag te gaan met bouwen! De koffer is ca. 26 cm hoog, 28 cm breed en 6 cm diep, terwijl de pick-uptruck ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed is. De stal is ca. 8 cm hoog, 9 cm breed en 10 cm diep.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met Mia en haar dierenvriendjes op de LEGO Friends boerderij en ontdek de wondere wereld van de boerderijdieren! Bestel nu de LEGO set 10746 Mia's boerderijkoffer en beleef de leukste avonturen met je vrienden en familie.

Voor meer leuke LEGO sets en avonturen, bekijk onze website. Bij ons vind je de nieuwste en populairste LEGO sets en nog veel meer! Bestel snel en veilig online bij onze webshop en wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set80113

Feestelijke familiereünie

foto van lego set5008241

HALLOWEEN POSTER REVENGE

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.