Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea en Stephanies strandvakantie 10747

Ontdek de LEGO Friends set 10747, Andrea en Stephanies strandvakantie.
Deze must-have set bevat strandstoelen, een speedboot, een glijbaan en een smoothiekraam.
Beleef avonturen met Stephanie, Andrea en een schattige dolfijn.
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen.
Join the fun!

Waar is LEGO Andrea en Stephanies strandvakantie 10747 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
143
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10747
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap mee in de wondere wereld van LEGO® Friends, waar alles mogelijk is! Stephanie en Andrea zijn op zoek naar een avontuurlijke strandvakantie en jij kan ze daarbij helpen. Samen gaan ze van de glijbaan suizen, zwemmen naar de speedboot en zelfs een lieve dolfijn ontmoeten in het prachtige water. Maar na al die fun, is het tijd voor een heerlijk verfrissende smoothie bij de kiosk op het strand en lekker relaxen op de strandstoelen.

De LEGO® Friends set 10747 Andrea en Stephanies strandvakantie is een absolute must-have voor jonge kinderen tussen 4 en 7 jaar oud. Het omvat twee minipoppetjes, Stephanie en Andrea, plus een schattige dolfijn die je kan verzorgen. Het eenvoudig te bouwen strandscène bestaat uit strandstoelen en een douche, een speedboot die echt drijft met stuurwiel en koelkast, een steiger met glijbaan en reddingslijn en een smoothiekraam met een doorzichtig raam dat op twee manieren te gebruiken is.

Maar dat is nog niet alles! Je kan zelfs een wedstrijdje houden met de dolfijn terwijl je in de speedboot rondvaart. En als je genoeg hebt van al dat avontuur, kan je de strandstoelen opzetten en lekker genieten van een verfrissende smoothie onder de parasol. Met accessoire-elementen zoals verstelbare strandstoelen, diverse soorten fruit en een blender, zwemvesten, zwemvliezen, bekers, flesje zonnebrandcrème, lolly's en een telescoop, kan je de vakantie helemaal in stijl beleven.

Deze makkelijk te bouwen set met grote elementen en duidelijke gebruiksaanwijzing is perfect voor jonge kinderen om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze de leukste vakantie ooit beleven. En als kers op de taart kan de speedboot echt drijven, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Dus waar wacht je nog op? Vergezel Stephanie en Andrea op hun zoektocht naar zon, zee en fun met de LEGO® Friends set 10747 Andrea en Stephanies strandvakantie. De strandscène met smoothiekraam is ca. 9 cm hoog, 19 cm breed en 6 cm diep, terwijl de speedboot ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed is. De steiger met glijbaan is ca. 9 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar en zal hen vele uren speelplezier bezorgen. Vergeet niet om de zonnebrandcrème mee te nemen, meiden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71006

Het huis van The Simpsons™

foto van lego set5006815

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.