Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's huisdierenfeestje 10748

Maak samen met Emma het perfecte verjaardagsfeestje voor haar kat Chico met de LEGO set 10748 Emma's huisdierenfeestje.
Deze set bevat een parktafereel met een boog, wipwap, ballonnen en een zelf te bouwen taartplateau.
Ook inbegrepen zijn een kruiwagen, cadeautjes, tekening en accessoires.
Deze gemakkelijk te bouwen set is ideaal voor kinderen tussen 4 en 7 jaar en is compatibel met andere LEGO sets.
Koop nu en vier het feestje samen met Emma en Chico!

Waar is LEGO Emma's huisdierenfeestje 10748 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10748
lego insiders punten icoon
75
punten

Wil jij samen met Emma het perfecte verjaardagsfeestje vieren voor haar kat Chico? Dan hebben wij dé set voor jou: LEGO set 10748 Emma's huisdierenfeestje! Dit eenvoudig te bouwen parktafereel bevat alles wat je nodig hebt voor een fantastisch feestje.

Zo vind je in deze set een boog, een wipwap, ballonnen en een taartplateau met een taart die je zelf kunt bouwen. Daarnaast vind je ook nog een kruiwagen, 2 geschenkverpakkingen die open kunnen, cadeautjes, een tekening en een viltstift-element. Met deze set bouw jij in een handomdraai het perfecte feestje voor de jarige Chico!

Het populaire kinderspeelgoed bevat ook een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Zo kunnen kinderen tussen de 4 en 7 jaar de set gemakkelijk bouwen en spelen. De set is ook een perfect cadeau idee voor jonge kinderen.

Naast de bouwstenen bevat deze set ook een minipoppetje van Emma en een kattenfiguur van Chico. Zo kan je samen met Emma en Chico het perfecte feestje beleven. Daarnaast zijn er ook nog accessoire-elementen zoals 8 cupcakes, een tekening, een viltstift-element, 2 feesthoedjes, een bord, een stuk taart, een bloem, een strik en 2 geschenkverpakkingen die open kunnen.

Kortom, deze LEGO set is ideaal om de creatieve geest van jonge kinderen te stimuleren en om samen met vriendjes, vriendinnetjes, ouders of grootouders te spelen. De set is ook nog eens volledig compatibel met alle andere LEGO sets, dus je kan jouw collectie naar hartelust uitbreiden.

Het parktafereel met boog en wipwap is ca. 7 cm hoog, 10 cm breed en 8 cm diep. De kruiwagen is ca. 5 cm breed, 2 cm hoog en 2 cm diep. De taart met plateau is ca. 3 x 3 cm en ca. 5 cm hoog.

Dus waar wacht je nog op? Koop nu deze geweldige set en maak samen met Emma en Chico het perfecte verjaardagsfeestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set71300

Uxar Schepsel van de Jungle

foto van lego set5006493

Medium Azur Micro Knob Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.