Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's biologische voedselmarkt 10749

Ontdek Mia's biologische voedselmarkt met deze leuke LEGO set.
De set bevat een vrachtwagen met een open zijde, een picknicktafel en accessoires zoals kersen, appels en meer.
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Mia's biologische voedselmarkt 10749 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
115
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10749
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij Mia's biologische voedselmarkt! Hier vind je allemaal lekkere en gezonde hapjes die perfect zijn om de dag goed te beginnen. Met onze kleurrijke en leuke set, die eenvoudig te bouwen is, kun je alles wat Mia aanbiedt zelf ontdekken.

Onze set bevat een vrachtwagen met een snelstartonderstel, een zijkant die open kan, een draaibaar uithangbord, een draaimolen en een losse kist. Bovendien is er een picknicktafel met zitjes om gezellig te picknicken. Het speelgoed wordt geleverd met een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen bij jongere kinderen stimuleren.

Bij Mia's biologische voedselmarkt vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde en lekkere start van de dag. Onze set is inclusief een minipoppetje en een konijnenfiguur, zodat je alles in het juiste perspectief kunt plaatsen. Bovendien zorgen de accessoires, zoals de kist, wortels, kersen, aardbeien, kopjes, appel, honingpot, pot met aardbeienjam en bankbiljet, voor nog meer speelplezier.

De LEGO® Juniors sets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4-7 jaar en bevatten eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken, snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. Bovendien zijn al onze sets volledig compatibel met alle andere LEGO sets, zodat je ze kunt combineren en er altijd iets nieuws van kunt maken.

De foodtruck is ongeveer 8 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De picknicktafel is ongeveer 3 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. De draaimolen is ongeveer 9 cm breed, 2 cm hoog en 1 cm diep.

Kies voor gezond en lekker met Mia's biologische voedselmarkt. Bestel vandaag nog onze leuke set en ontdek zelf allemaal nieuwe smaken en een gezonde start van de dag!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 44.95 (15-08-2024) € 26.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set40237

LEGO® paaseierenjacht

foto van lego set5006259

LEGO® opberghoofd - klein (meisje)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.