Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reparatietruck 10750

De LEGO set 10750 Reparatietruck is een creatieve set gericht op jongens en meisjes die van avontuur en bouwen houden.
Deze gemakkelijk te bouwen set stimuleert de verbeelding en bouwvaardigheden van kinderen van 4 tot 7 jaar.
De set bevat een vrachtwagen met aanhanger, accessoires en een minifiguur van een wegwerker.
Met de Reparatietruck kunnen kinderen urenlang creatief speelplezier ervaren.

Waar is LEGO Reparatietruck 10750 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10750
lego insiders punten icoon
75
punten

De legendarische bouwpakketten van LEGO zijn al jarenlang een favoriet onder jong en oud. Nu kun je jezelf en je kinderen trakteren op de nieuwste creatieve set: de 10750 Reparatietruck! Dit speelgoed richt zich op jongens en meisjes die dol zijn op bouwen en van avontuur houden. Het is ontworpen om hun verbeelding en bouwvaardigheden te stimuleren, terwijl ze plezier beleven aan het creëren van hun eigen unieke voertuig.

Als je het leuk vindt om met LEGO te bouwen en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is de Reparatietruck iets voor jou. De set is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar en is gemakkelijk te bouwen. Het is perfect voor jongere kinderen die misschien nog wat moeite hebben met het bouwen van meer complexere sets.

De reparatietruck bestaat uit vele verschillende elementen, waaronder een snelstartonderstel, een cabine met plaats voor een minifiguur, een open achterkant voor gereedschap, een aanhanger met laadklep en een draaiende cementmolen. De set wordt geleverd met een eenvoudige gids met bouw- en speeltips. Deze grotere, gemakkelijk te hanteren onderdelen stimuleren het zelfvertrouwen van jonge kinderen en laten ze genieten van het proces van het bouwen.

Inclusief bij de set is ook een minifiguur van een wegwerker. De Reparatietruck biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4 tot 7 jaar, en is ontworpen met snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

De set omvat tevens een aantal accessoire-elementen, waaronder een drilboor, een schop, een vuilnisbak, een barricade en 6 cementkleurige elementen. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden en uren van vermaak voor ieder kind.

De vrachtwagen met aanhanger is ongeveer 6 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed maar biedt genoeg ruimte om de fantasie de vrije loop te laten gaan. Bovendien zijn de LEGO® Juniors sets volledig compatibel met alle andere LEGO sets, zodat je je creaties nog verder kunt uitbreiden.

Kortom, de 10750 Reparatietruck van LEGO® City is een fantastische set om je steentje bij te dragen in jouw eigen LEGO® gemeenschap. Of je het nu voor jezelf of als cadeau voor een vriend(in) of familielid koopt, deze set zal zeker bijdragen aan urenlang creatief speelplezier. Doe dus nu inspiratie op en ontdek het plezier van het bouwen met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40634

Sporthelden

foto van lego set5006541

adidas x Classic LEGO® Bricks Cropped Boxy Hoodie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.