Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politieachtervolging in de bergen 10751

Met LEGO set 10751 Politieachtervolging in de bergen kunnen kinderen van 4-7 jaar hun eigen politieachtervolging in de bergen naspelen.
De set bevat een helikopter, quad, politiekantoor, en accessoires zoals handboeien en een breekijzer.
De set stimuleert zelfvertrouwen en bouwvaardigheden, en is compatibel met andere LEGO sets.
Bestel nu en word de held die de bergen en de stad nodig heeft!

Waar is LEGO Politieachtervolging in de bergen 10751 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
115
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10751
lego insiders punten icoon
150
punten

Hey jij stoere avonturier! Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een echte held te zijn? Wordt dan nu een lid van het LEGO® City bergpolitiekorps met deze spannende Politieachtervolging in de bergen set!

Met deze set kun je jouw eigen politieachtervolging in de bergen nabootsen. Het bevat een eenvoudig te bouwen helikopter met draaiende rotors en een ketting met haak, een politiekantoor met een bureau, een kluis die open kan en een cel met een deur die open gaat. Je kunt ook rond racen op de quad die bij de set zit.

De set is geschikt voor kinderen van vier tot en met zeven jaar oud en bevat een eenvoudige gids met bouw- en speeltips. Je kunt deze set dus zelfs met je allerjongste broertje of zusje spelen! Het stimuleert hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden. Inclusief twee minifiguren: een politieagent en een boef.

Help de politieagent om de boef te vangen met de helikopter en de quad. Laat de ketting zakken vanuit de helikopter en haak deze vast aan het uiteinde van de quad om de boef te vangen. Of steek het breekijzer tussen de deur van de kluis om de bankbiljetten te pakken die daarin liggen.

Accessoire-elementen zoals de 'GEZOCHT'-poster, handboeien, een breekijzer, een zak en een beker maken jouw politieavontuur helemaal compleet!

De set omvat eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken, snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

De Politieachtervolging in de bergen set is ook nog eens volledig compatibel met alle andere LEGO sets. Dit coole speelgoed biedt jou een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar!

De helikopter is ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 10 cm breed en de quad is ca. 4 cm hoog, 5 cm lang en 5 cm breed. Het politiekantoor is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

Laat je fantasie de vrije loop en word de held die de bergen en de stad nodig heeft met de Politieachtervolging in de bergen set van LEGO® City! Bestel hem nu en start jouw spannende avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005525

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - groen

foto van lego set5005665

License to build

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.