Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man vs. Scorpion straatduel 10754

Maak je klaar voor een spannend gevecht tussen Spider-Man en Scorpion met LEGO set 10754! Achtervolg de schorpioen in je eenvoudig te bouwen Spidey-auto en gebruik de beweegbare spinnenpoten om hem te stoppen.
Klim over de muur, spring over de schans en houd Scorpion tegen met het grote web en flexibele 'spinrag'.
Deze set bevat ook accessoires zoals 'webballen', een vuilnisbak en meer.
Deze set is perfect voor kinderen van 4-7 jaar en is volledig compatibel met andere LEGO Marvel Super Heroes sets.
Bestel nu en word een echte superheld!

Waar is LEGO Spider-Man vs. Scorpion straatduel 10754 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
125
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10754
lego insiders punten icoon
187
punten

Word een superheld en ga achter Scorpion aan met de Spider-Man vs. Scorpion Street Showdown LEGO set! Stap in de eenvoudig te bouwen Spidey-auto en gebruik de beweegbare spinnenpoten om Scorpion snel te achtervolgen. Scorpion zal proberen weg te komen in zijn auto in schorpioen-model met beweegbare scharen en een staart, maar jij bent hem te slim af.

Deze set bevat een muur in een steegje met een raam dat open kan en een schotelantenne. Beklim de muur en spring over de schans om Scorpion te achtervolgen. Gebruik het grote web en de flexibele 'spinrag' om hem tot stoppen te dwingen. Kan jij Scorpion verslaan en de stad redden?

De Spider-Man vs. Scorpion Street Showdown-set wordt geleverd met een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Inclusief 2 minifiguren van Spider-Man en Scorpion, accessoires zoals 'webballen', een vuilnisbak, een stapel kranten, een banaan en meer.

Dit is een ideaal bouwspeelgoed voor kinderen van 4-7 jaar die dol zijn op superhelden en actie. De set omvat eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken en snelstart-elementen, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. Het steegje is ca. 12 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep. De Spidey-auto is ca. 3 cm hoog, 9 cm lang en 7 cm breed. De auto in schorpioen-model is met de staart omhoog ca. 9 cm hoog, 11 cm lang en 7 cm breed.

Ga op avontuur met Spider-Man en verdedig de stad tegen het kwaad met deze spannende LEGO set! En vergeet niet om je gordel om te doen voordat je begint. De LEGO Juniors sets zijn volledig compatibel met de LEGO Marvel Super Heroes sets, dus je kan blijven bouwen en nieuwe avonturen beleven met je favoriete personages. Bestel nu de Spider-Man vs. Scorpion Street Showdown LEGO set en word een echte superheld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60061

Luchthaven brandweerwagen

foto van lego set5006932

4-Stud Storage Brick – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.