Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Underminer's bankoverval 10760

Bescherm de bankkluis tegen Underminer met LEGO set 10760! Beleef spannende avonturen in het universum van The Incredibles met mevrouw Incredible, meneer Incredible en Underminer.
Inclusief bankkluis, voertuigen en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Voeg deze set toe aan je LEGO collectie.
Bestel nu!

Waar is LEGO Underminer's bankoverval 10760 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
149
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10760
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef The Incredibles 2 avonturen met LEGO set 10760 Underminer's bankoverval! Ga samen met mevrouw Incredible en meneer Incredible de strijd aan met Underminer en zijn Tunneler machine om de bankkluis te beschermen. Met deze set creëer je een spannende omgeving van een bankkluis met een deur die opengebroken kan worden, een straatgedeelte met bakstenen muur, een 'gezocht'-poster en een straatlantaarn om zelf te bouwen.

Je ontvangt ook twee voertuigen; de Incredibile met snelstartonderstel en de Tunneler met snelstartonderstel en draaiende boorkoppen. De Tunneler heeft een speciale functie waarmee je de boorkoppen kan laten draaien om zo de kluisdeur open te breken. Gebruik vervolgens de steekwagen om de bankbiljetten en de rest van de buit mee te nemen.

Onze LEGO Juniors sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en omvatten eenvoudige te bouwen modellen met snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. De set bevat ook een gids met bouw- en speeltips om het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren.

De set is compleet met 3 minifiguren: mevrouw Incredible, meneer Incredible en Underminer. Ook zijn er tal van accessoire-elementen zoals 2 bankbiljetten, 2 goudstaafelementen, een diamantelement, een goudklompje, een zak voor de buit, een vuilnisbak, een blikje frisdrank, een stok en een steekwagen inbegrepen.

LEGO Juniors sets zijn volledig compatibel met alle andere LEGO sets, dus voeg deze set gerust toe aan je collectie! De Tunneler is ca. 3 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed en de Incredibile is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. De bankkluis is ca. 9 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm diep.

Beleef spannende avonturen en bescherm de bankkluis tegen Underminer met LEGO set 10760 Underminer's bankoverval! Bestel nu en beleef de leukste avonturen in het universum van The Incredibles samen met mevrouw Incredible, meneer Incredible en Underminer.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41239

Eclipso™ duister paleis

foto van lego set5006554

adidas x Classic LEGO® Hoodie and Pants Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.