Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belle's verhaaltjestijd 10762

Maak samen met Disney prinses Belle en haar vrienden een gezellig theekransje in het prinsessenkasteel.
De LEGO set 10762 Belle's verhaaltjestijd bevat ook een park met een draaiende picknicktafel, waterfontein en serveerwagentje.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel nu en ontdek de magische wereld van LEGO en Disney.

Waar is LEGO Belle's verhaaltjestijd 10762 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10762
lego insiders punten icoon
127
punten

Ontdek een betoverende wereld van verhalen met LEGO set 10762 Belle's verhaaltjestijd. Deze leuke set bevat alles wat je nodig hebt om samen met Disney prinses Belle en haar vrienden een gezellige theekransje te organiseren. Bouw het prinsessenkasteel met startsteen-elementen, een balkon met een magische roos onder een stolp, torens en een draaischijf. Daarnaast bevat de set ook een bouwplaat van een park, met een draaiende picknicktafel, een waterfontein, een serveerwagentje en een verhalenboek waaruit Belle kan voorlezen.

De set komt inclusief een eenvoudige gids met bouw- en speeltips, zodat kinderen van 4 jaar en ouder met meer zelfvertrouwen gaan bouwen. De set bevat ook een minipoppetje van Disney prinses Belle, een figuur van Pendule om zelf te bouwen en figuren van Barstje en Mevrouw Tuit. Daarnaast krijg je ook LEGO figuren van een kopje en een theepot om het theekransje compleet te maken.

Draai prinses Belle rond op de draaischijf in het kasteel terwijl ze in het verhalenboek over haar droomprins leest. Maak het serveerwagentje klaar en ga naar het park voor een gezellig theekransje. Zet Barstje, Mevrouw Tuit en Pendule op de draaiende picknicktafel en laat ze lekker spelen. LEGO Juniors sets zijn eenvoudig te bouwen modellen met startsteen-bouwplaten en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

De LEGO Juniors bouwspeelgoed is compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Het prinsessenkasteel is ca. 13 cm hoog, 6 cm breed en 9 cm diep en past perfect bij de andere LEGO Disney Princess™ sets. De bouwplaat met picknicktafel is ca. 4 cm breed en 6 cm diep, ideaal voor jonge prinsessen en prinsen om mee te spelen en hun verbeelding de vrije loop te laten.

Deze set is de perfecte manier om kinderen hun creativiteit te stimuleren en ze te helpen bij hun ontwikkeling. Met LEGO speelgoed leren kinderen spelenderwijs bouwen en creëren, terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en verschillende rollen en situaties verkennen. En wat is er nu beter dan dat te doen in het gezelschap van Disney prinses Belle en haar vrienden?

Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de magische wereld van Belle's verhaaltjestijd met LEGO set 10762 en beleef samen met je vrienden en familie de meest fantastische verhalen. Organiseer een theekransje, lees verhalen voor uit het boek en laat je verbeelding de vrije loop. Bestel nu je LEGO Juniors set 10762 Belle's verhaaltjestijd en ontdek de betoverende wereld van LEGO en Disney.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (25-05-2023) € 13.95 (25-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005890

Transparante blauwe sorteerdoos

foto van lego set5006215

LEGO® fotolijst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.