Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO City Central luchthaven 10764

Met LEGO set 10764 bouw je een complete luchthaven met terminal, verkeerstoren, vliegtuigen en meer.
Deze set bevat 5 minifiguren en accessoires zoals koffers, een vrachtruim, een bagagewagen en een transportband.
Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen met deze set eenvoudig bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten.
Bestel nu en ontdek het avontuur van deze LEGO Junior set.

Waar is LEGO City Central luchthaven 10764 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
376
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10764
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap aan boord van het LEGO® Juniors 10764 City Central vliegveld en laat je fantasie de vrije loop! Met deze superleuke set bouw je zelf de ultieme luchthaven, inclusief terminal met startsteen-bouwplaat en -muurelement, verkeerstoren en een transportband die echt werkt. Ook vind je een bagagewagen met 2 karretjes, 2 coole vliegtuigen met startsteen-elementen en genoeg ruimte voor de piloten, en een schijnwerper met plek voor gereedschap en een brandstofwagen met tankstation.

En dat is nog niet eens alles! Alle LEGO Juniors sets bevatten een eenvoudige gids met bouw- en speeltips, zodat kinderen van 4 jaar en ouder met meer zelfvertrouwen gaan bouwen. Inclusief maar liefst 5 minifiguren, waaronder 2 piloten, 2 vliegveldmedewerkers en een toerist.

Van het bouwen van de modern ogende terminal tot het taxiën van de vliegtuigen, deze set zit boordevol actie en details. Het vrachtvliegtuig heeft draaiende propellers en vrachtruim, terwijl het passagiersvliegtuig een trap heeft om de reizigers aan boord te laten gaan. En met accessoires zoals verkeerskegels, een moersleutel, aanwijsbordje, camera, oliekan, vliegticket, pakket, koffers, krat, edelstenen, koptelefoon, aktetas en zelfs een croissant, kom je nooit iets te kort in dit bruisende vliegveld!

Laad de koffers en het pakket op de transportband en draai aan het wiel om ze naar de bagagewagen te vervoeren. Leg de bagage op de karretjes en breng deze naar de vliegtuigen. Draai aan de propellers van het vrachtvliegtuig en stijg op om de post op tijd naar zijn bestemming te brengen. Of taxi naar de startbaan en maak je klaar om de lucht in te gaan!

Met LEGO® Juniors sets, zoals deze spectaculaire luchthaven, kunnen kinderen eenvoudig mooie en gedetailleerde modellen bouwen met startsteen-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het bouwspeelgoed is bovendien compatibel met alle LEGO bouwsets, dus je kunt je creativiteit echt de vrije loop laten.

De vliegveldterminal is ongeveer 15 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 6 centimeter diep, terwijl het vrachtvliegtuig ongeveer 5 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 14 centimeter breed is. Het passagiersvliegtuig is ongeveer 7 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 14 centimeter breed, en de bagagewagen met 2 karretjes is ca. 3 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 3 centimeter breed.

Laat je verbeelding de vrije loop en vlieg het avontuur tegemoet met deze geweldige LEGO® Juniors 10764 City Central luchthaven! Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze geweldige set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10757

Raptor reddingsauto

foto van lego set5006543

adidas x Classic LEGO® Cuffed Pants

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.