Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: Arkham Asylum ontsnapping 10937

De LEGO set 10937 is een indrukwekkende Arkham Asylum set met acht minifiguren, waaronder Batman en The Joker.
Het gevangeniscomplex is gedetailleerd en interactief, met een bewaker, celdeuren die open kunnen en een speciale cel voor Poison Ivy.
De set bevat ook een boevenwagen met een eigen kooi voor The Joker.
Met zijn hoogte van 32 cm en diverse wapens is deze set perfect voor Batman-fans en LEGO-verzamelaars die de wereld van DC Comics tot leven willen brengen.

Waar is LEGO Batman™: Arkham Asylum ontsnapping 10937 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 159.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 199.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 257.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1619
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10937
lego insiders punten icoon
1275
punten

Welkom in het Arkham Asylum, de plek waar Gotham City's meest beruchte criminelen worden vastgehouden. In deze legendarische LEGO set van 10937 vind je maar liefst acht minifiguren, waaronder Batman, Robin, The Joker, The Penguin, Poison Ivy, Dr. Harleen Quinzel, Scarecrow en een bewaker. Geen schurk is veilig wanneer jij de leiding hebt over dit iconische gevangeniscomplex.

De set bevat alles wat je nodig hebt om jouw eigen Arkham Asylum te bouwen en te bewaken. Van de indrukwekkende veiligheidspoort tot het donkere Gothische decor, elke hoek van het complex is tot in detail uitgewerkt. Het gebouw is voorzien van celdeuren die open kunnen, een speciale Poison Ivy cel met doorzichtige deuren, de Mr. Freeze ijzige torenkamer, Dr. Harleen Quinzel's kantoor en kleedkamer, een medische behandelkamer en een beveiligde receptie-afdeling.

Maar wat is een goed gevangeniscomplex zonder transportmiddel voor de gevangenen? Er is zelfs een boevenwagen inbegrepen, compleet met een achterdeur die open kan, afneembaar dak en brancard. De boevenwagen heeft zelfs een speciale kooi voor The Joker, zodat hij niet kan ontsnappen tijdens het transport.

Naast de prachtige details is deze LEGO set ook nog eens interactief. Zo kan je dwars door de poort in de boevenwagen breken om de schurken te bevrijden, alle celdeuren openen om de gevangenen te laten ontsnappen en de Joker uit zijn veiligheidskooi in de boevenwagen bevrijden. Met de gevarieerde wapens, zoals de batarang en kendo stok, ben jij klaar om de chaos onder controle te houden.

De Arkham Asylum set is een geweldig cadeau voor Batman-fans, LEGO-liefhebbers en verzamelaars. Jongeren en volwassenen die bekend zijn met de DC Comics zullen de set waarderen vanwege zijn ongekende aandacht voor detail. Of je nu urenlang wilt bouwen of gewoon wilt spelen, deze set is voor iedereen die het gevoel van heldendom wil ervaren en enkele van de meest beruchte schurken van Gotham City onder controle wil houden.

Dus verzamel je vrienden of familie, open de doos en bereid je voor op het bouwen van het Arkham Asylum. Met een hoogte van 32 cm, een breedte van 34 cm en een diepte van 14 cm, is deze set een imposante toevoeging aan elke LEGO-verzameling. Met de inbegrepen veiligheidspoort van 12 cm hoog en 24 cm breed en de boevenwagen van 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed, zul je ongetwijfeld indruk maken op jouw vrienden en familie.

Kortom, de LEGO set 10937 is een fantastische manier om jouw passie voor Batman en de wereld van DC Comics tot leven te brengen. Met zijn nauwgezette details, interactieve mogelijkheden en exclusieve minifiguren, ben jij klaar om de schurken van Gotham City te bedwingen en de wereld te redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 199.95 (24-05-2023) € 299.95 (16-02-2024) € 272.42

Ook aanbevolen:

foto van lego set40483

Luke Skywalker’s Lichtzwaard™

foto van lego set5007109

Wooden Picture Frame – Light Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.