Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® slak 30218

De LEGO DUPLO Slak is een vrolijke bouwset die zowel kinderen als volwassenen urenlang speel- en bouwplezier biedt.
Met deze set kunnen kinderen hun fijne motoriek, creativiteit en ruimtelijk inzicht ontwikkelen.
Deze educatieve set zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor een nostalgische beleving voor het hele gezin.
Bestel nu en geniet samen van eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® slak 30218 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
6
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30218
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de vrolijke wereld van LEGO® met de DUPLO® Slak. Dit bouwpakket biedt jong en oud een leuke manier om creatief bezig te zijn en urenlang te spelen en ontdekken. Met de speciale steen met gezichtsopdruk bouw je in een handomdraai een schattige slak in de meest vrolijke kleuren.

Deze set is ideaal voor kinderen die houden van bouwen en spelen. De stevige stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en stimuleren de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit. Met de DUPLO® Slak kan je kind zich helemaal uitleven en zijn of haar fantasie de vrije loop laten.

Maar deze set is niet alleen leuk voor kinderen. Ook volwassenen kunnen genieten van de nostalgie van het bouwen met LEGO® DUPLO®. Herbeleef je jeugd en waan je weer helemaal terug in de tijd met deze kleurrijke slak. Gebruik je fantasie en bouw een hele dierentuin of verzamel alle DUPLO® sets en maak je eigen wereld.

Daarnaast is dit bouwpakket nog veel meer dan alleen leuk speelgoed. Het is ook educatief verantwoord. De DUPLO® Slak helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden. En door het spelen met deze set leren kinderen op een leuke manier hun creativiteit en verbeelding te gebruiken.

Kortom, met de LEGO® DUPLO® Slak haal je niet alleen een leuk en educatief speelgoed in huis, maar ook een stukje nostalgie en plezier voor het hele gezin. Bestel snel deze bouwset en beleef samen met je kinderen eindeloos bouw- en speelplezier. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40411

Creatief plezier 12-in-1

foto van lego set5007847

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.