Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Azari's magische vuur 30259

LEGO set 30259 Azari's magische vuur is perfect voor liefhebbers van magische avonturen.
Bouw een magisch vuur met een lavastroom en bereid geflambeerde appels met Azari de vuurelf.
Deze set stimuleert de fantasie en creativiteit en kan gecombineerd worden met andere LEGO Elves sets.
Haal nu deze set in huis en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Azari's magische vuur 30259 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
27
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30259
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij ook zo gek op magische avonturen? Dan is LEGO set 30259 Azari's magische vuur echt iets voor jou! Laat je meeslepen in de wereld van de Elves en help Azari bij het bereiden van haar favoriete gerecht: geflambeerde appel.

Met deze set bouw je een magisch vuur dat wordt gevoed door een lavastroom. Zie hoe het vuur oplaait en geniet van de warmte die ervan afstraalt. Pak een appeltje en leg het op het vuur. Wacht even en voilà: je hebt een heerlijk geflambeerd appeltje om van te smullen!

Azari, de vuurelf, kan niet wachten om haar favoriete maaltje te bereiden. Ze draagt haar prachtige, rood-oranje kleding die perfect past bij haar vurige karakter. Help haar om het vuur aan te steken en haar appel te bereiden. En als je nog meer zin hebt in avontuur, ga dan samen met Azari op zoek naar de magische vuursteen, die verstopt ligt in het betoverende Elvendal.

Deze LEGO set is perfect voor jong en oud, en stimuleert de fantasie en creativiteit. Door de vele details en accessoires krijgt het bouwen van deze set een extra dimensie. De set is bovendien uitstekend te combineren met andere LEGO Elves sets, zodat je jouw eigen fantasiewereld kunt creëren.

Haal nu LEGO set 30259 Azari's magische vuur in huis en beleef urenlang speelplezier. Wie weet ontdek jij zelf nog wel nieuwe, magische gerechten om te bereiden op het vuur. Wat eet jij het liefst? Laat het ons weten en deel jouw favoriete gerecht in de reacties!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10721

Iron Man tegen Loki

foto van lego set5005878

Buildable Mother's Day Card

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.