Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tijger 30285

De LEGO Creator Tijger set (30285) is een schattige set die garant staat voor eindeloos speelplezier.
Met zijn gestreepte, zwart-oranje opdruk en grote witte slagtanden is deze tijger de favoriet van zowel jonge als volwassen LEGO-fans.
Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden en stimuleert de motorische vaardigheden van kinderen.
Bestel vandaag nog en breid je LEGO-collectie uit met deze fantastische set!

Waar is LEGO Tijger 30285 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30285
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een spannend avontuur in de wilde jungle met deze schattige LEGO® Creator Tijger set! Met zijn gestreepte, zwart-oranje opdruk en grote witte slagtanden ziet deze tijger er geweldig uit en zal hij snel het favoriete speeltje worden van alle jonge en volwassen LEGO-fans.

Laat je creatiefiteit de vrije loop en maak je eigen fantasierijke jungleverhalen met deze fantastische set. Je kunt de tijger samenstellen met behulp van de stappen in de bijgevoegde handleiding, maar je kunt ook je eigen unieke tijger creëren door elementen te combineren en aan te passen. Vervolgens kun je de tijger gebruiken als decoratie in je kamer of als speelfiguur voor eindeloze uren plezier.

Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Het verbetert de motorische vaardigheden van kinderen en biedt uren creatief plezier. Volwassen LEGO-liefhebbers kunnen dit als een verzamelstuk gebruiken of als een geweldige manier om hun LEGO-set te upgraden.

Waar wacht je nog op? Bestel deze fantastische LEGO Creator Tijger set vandaag nog en maak je klaar voor spannende, wilde jungleavonturen! En vergeet niet, deze set is ook een geweldig cadeau voor de verjaardag van een kind, als vakantiecadeau of om gewoon een geliefde te verrassen. Mis deze kans niet om je LEGO-collectie uit te breiden! En wie weet, misschien wordt dit wel het begin van een geweldige LEGO-junglecollectie! Bestel hem vandaag nog en je zult snel genieten van eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30655

Vorkheftruck met pallet

foto van lego set5006259

LEGO® opberghoofd - klein (meisje)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.