Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sloopboor 30312

Maak je klaar voor de sloop met Lego Set 30312, de Sloopboor! Deze compacte boormachine is perfect voor zware sloopklussen.
Bouw je eigen sloopklus en gebruik de boormachine om waardevolle schatten op te graven.
Met eindeloze mogelijkheden en talloze voordelen voor creatief denken en sociale vaardigheden, is dit een geweldig cadeau voor jong en oud.
Bestel vandaag nog en geniet van snelle levering en urenlang spelen plezier.

Waar is LEGO Sloopboor 30312 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30312
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor de sloop met de Lego Sloopboor set 30312! Deze krachtige boormachine is perfect voor de zwaarste sloopklussen. Met zijn compacte formaat neem je hem overal mee naartoe en laat je de boorkop omlaag komen om aan het werk te gaan.

Met deze set komen de bouwvakkers en ontdekkers onder ons helemaal aan hun trekken. Laat je fantasie de vrije loop en bouw jouw eigen sloopklus. Of het nu gaat om het slopen van een oud gebouw of het graven van een grote put, de Sloopboor is er klaar voor. En dankzij de nieuwste Lego technologie ben je verzekerd van een uitdaging en urenlang speelplezier.

De Lego Sloopboor set 30312 is geschikt voor zowel jong als oud. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen. En niet alleen thuis, maar ook op school of in de kinderopvang zal deze set garant staan voor uren speelplezier.

Met deze set zijn de mogelijkheden eindeloos. Combineer bijvoorbeeld de Sloopboor met andere Lego sets en bouw jouw eigen stad. Of gebruik de boormachine om waardevolle schatten op te graven. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Maar niet alleen de mogelijkheden zijn eindeloos, ook de voordelen van spelen met Lego zijn talrijk. Spelen met Lego draagt bij aan de ontwikkeling van creatief denken, probleemoplossend vermogen en sociale en emotionele vaardigheden. Het prikkelt de verbeelding en brengt kinderen en volwassenen samen in een wereld van plezier en avontuur.

Bestel vandaag nog de Lego Sloopboor set 30312 en laat je fantasie de vrije loop. Met deze set haal je niet alleen een geweldig speelgoed in huis, maar ook een bron van ontwikkeling, vermaak en plezier. En dankzij onze snelle en veilige levering kun je snel aan de slag met jouw eigen sloopklus. Kortom, een aanwinst voor iedereen die houdt van bouwen, ontdekken en spelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008238

Gift with purchase

foto van lego set5005574

Limited-edition Marvel Art Print

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.