Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel 30435

Duik in de magische wereld van Harry Potter™ met LEGO set 30435 - Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel! Deze gedetailleerde set is perfect voor fans van de filmreeks en biedt de mogelijkheid om je eigen avonturen te beleven met Harry, Ron en Hermelien.
Met hoogwaardige materialen en eenvoudige bouwinstructies is deze set geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.
Bestel vandaag nog en ontdek waarom deze set geliefd is bij jong en oud!

Waar is LEGO Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel 30435 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30435
lego insiders punten icoon
30
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter™ met de meest betoverende LEGO® set ooit - de 30435 Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel! Deze adembenemende bouwset is perfect voor jongeren en volwassenen die van deze iconische filmreeks houden en die dolgraag hun eigen Zweinstein™ kasteel willen bouwen. De set bevat een schat aan details en is een fantastische manier om de magie tot leven te brengen.

Met deze LEGO® set kun je je eigen Zweinstein™ kasteel bouwen, precies volgens de stijl van de films. Het kasteel heeft talloze kamers en ruimtes, zoals de eetzaal, de leerlingenkamers, de bibliotheek en het kantoor van Perkamentus. Het kasteel is ook voorzien van de beroemde Zweinstein-trappen, de grote zaal en de toren van Griffoendor. Kortom, alle details zijn aanwezig om de magie tot leven te brengen.

Met de 30435 Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel kun je samen met je favoriete Harry Potter™ personages spelen en je eigen avonturen beleven. Stap in de schoenen van Harry, Ron en Hermelien en ontdek de vele verborgen geheimen van het kasteel. Ontdek de toverspreuken om geheime deuren te openen en ga op zoek naar de verborgen kamers.

Deze LEGO® set is voorzien van zoveel details dat je jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van Harry Potter™. De set is gemaakt voor jongeren en volwassenen die hun creativiteit willen gebruiken en hun fantasie willen laten spreken. Je kunt de set op verschillende manieren opbouwen, zodat je elke keer weer een andere en unieke ervaring hebt.

Met de 30435 Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel kun je ook je eigen Harry Potter™ verzameling beginnen. De set is een fantastische aanvulling op al je andere LEGO® sets en is ook heel geschikt als cadeau voor Harry Potter™ fans. Bouw samen met je vrienden het kasteel, speel samen de avonturen van Harry Potter™ en beleef samen de magie van Zweinstein.

De 30435 Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel is gemaakt van hoogwaardig LEGO® materiaal en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De set is eenvoudig te bouwen en bevat duidelijke instructies, zodat iedereen ermee aan de slag kan. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen die van Harry Potter™ houden.

Kortom, de 30435 Bouw je eigen Zweinstein™ kasteel is dé perfecte LEGO® set voor jongeren en volwassenen die houden van Harry Potter™ en zich willen onderdompelen in de magische wereld van Zweinstein. Deze set is niet alleen fantastisch om te bouwen, maar ook om mee te spelen en om neer te zetten als decoratie. Laat je fantasie de vrije loop en beleef samen de magie van Harry Potter™ in je eigen Zweinstein™ kasteel. Bestel de set vandaag nog en ontdek zelf waarom deze set zo geliefd is bij jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set40550

Knabbel & Babbel

foto van lego set40493

Spin en spookhuis pakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.