Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt 30503

Met LEGO set 30503 Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt kun je eindeloos veel zelfgebouwde dieren maken.
De set bevat 55 kleurrijke LEGO stenen zoals ogen, poten en hoorns, waarmee je elk dier dat je wilt kunt creëren.
Perfect voor jong en oud, bevordert het de motorische vaardigheden en creativiteit.
Daarnaast is de set compact, betaalbaar en ideaal voor onderweg.
Kortom, haal de set nu in huis en bouw je eigen dierentuin!

Waar is LEGO Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt 30503 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
16
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30503
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij klaar om je eigen dieren te bouwen? Met LEGO set 30503 Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en eindeloos veel zelfgebouwde dieren maken. Of je nu een olifant met een roze tutu wilt maken of een honingdas met vleugels, alles is mogelijk met deze set!

De set wordt geleverd met 55 veelzijdige en kleurrijke LEGO stenen, waaronder ogen, poten, vleugels en hoorns, waarmee je elk dier dat je wilt kunt creëren. En als je eenmaal klaar bent, kun je je dierenvrienden delen met vrienden en familie of pronken op je boekenplank of op je bureau.

Deze LEGO set is perfect voor jongeren (vanaf 6 jaar) en volwassenen die hun creativiteit willen uiten en liefhebbers zijn van dieren. Maar deze set is niet alleen voor degenen die al enthousiaste LEGO-bouwers zijn! Het is ook een geweldige manier om geïntroduceerd te worden tot de wereld van LEGO bouwen.

Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun motorische vaardigheden en creativiteit bevorderen. Het bouwen van dieren stimuleert het kind om na te denken over de anatomie en het uiterlijk van echte dieren en de beste manier om hun LEGO creatie te bouwen. Hoewel dit een individuele activiteit is, kan het ook interactief worden gemaakt met vrienden of familie die meebouwen. Wie weet, misschien organiseer jij wel de volgende LEGO bouwwedstrijd!

De set is klein genoeg om mee te nemen op avontuur, perfect voor op een regenachtige dag of een lange autorit. Met slechts 55 steentjes neemt het niet veel ruimte in, maar omdat alles bij elkaar past is het toch een complete set, waardoor je nooit stukken zult kwijtraken. Daarbij is deze set zeer betaalbaar! De kosten besparen is altijd een pluspunt, maar deze set is ideaal omdat het zowel creatief als betaalbaar is zonder in te leveren op kwaliteit of verbeeldingskracht.

Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je de LEGO set 30503 Zelf dieren bouwen - Zoals jij wilt hebt zodat je jouw eigen dierentuin kunt bouwen! Get ready, get set, bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 3.99 (18-05-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008240

HALLOWEEN POSTER CROOKED

foto van lego set854195

Ernie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.