Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerstboom 30576

Maak je feestdagen nog leuker met de LEGO Creator 3in1 Kerstboom! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, stimuleert deze set de fijne motoriek, concentratie en creativiteit.
Bouw de kerstboom, en daarna kan er nog volop mee worden gespeeld.
Bestel nu bij Brick King en ontvang binnen enkele dagen thuis!

Waar is LEGO Kerstboom 30576 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
30576
lego insiders punten icoon
30
punten

De feestdagen komen er weer aan en wat is er leuker dan gezellig samen bouwen aan een prachtige LEGO® Creator 3in1 Kerstboom? Deze set staat garant voor urenlang bouwplezier en als de kerstboom eenmaal klaar is, kan het echte feest beginnen!

Met een beetje hulp van een volwassene kunnen kinderen vanaf 7 jaar zelf deze mooie kerstboom bouwen. De set bevat kleurrijke lichtjes, een heldere ster en zelfs twee cadeautjes om eronder te leggen. Zo wordt het echt een gezellige kerstboom die perfect past bij de mooiste tijd van het jaar.

Maar wist je dat deze LEGO® Creator 3in1 Kerstboom nog veel meer kan? Hij kan namelijk ook worden omgebouwd tot een mooie kerstkrans of een feestelijke kerstcadeauwagen. Zo kan er eindeloos worden gespeeld en kunnen er steeds nieuwe creaties worden gemaakt.

Deze LEGO® set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog altijd fan zijn van LEGO®. Het is de perfecte manier om weer even terug te gaan naar die mooie momenten van vroeger, toen je zelf nog eindeloos kon bouwen met LEGO®. En hoe leuk is het om samen met je kinderen of kleinkinderen te bouwen aan een mooie kerstboom?

Kerstboom bouwen met LEGO®: goed voor de ontwikkeling

Het bouwen van deze LEGO® Creator 3in1 Kerstboom is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert namelijk de fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht en de concentratie. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend goed voor de creativiteit. Door het bouwen van deze kerstboom worden kinderen gestimuleerd om zelf na te denken over kleuren, vormen en constructies.

En als de kerstboom eenmaal klaar is, kan er natuurlijk nog volop mee worden gespeeld. Door de verschillende onderdelen kan er steeds weer een nieuwe creatie worden gemaakt. Kinderen kunnen hierdoor hun eigen fantasie de vrije loop laten en steeds weer nieuwe dingen bedenken.

Bestel de LEGO® Creator 3in1 Kerstboom nu!

Ben jij op zoek naar een creatieve en originele manier om de feestdagen nog leuker te maken? Bestel dan nu de LEGO® Creator 3in1 Kerstboom! Bij Brick King hebben wij een ruime collectie LEGO® sets, waaronder deze mooie kerstboom. Bestel vandaag nog en ontvang jouw kerstboom binnen enkele dagen thuis.

En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor andere LEGO® sets? Zoals bijvoorbeeld voor de LEGO® Star Wars sets, de LEGO® City sets of de LEGO® Friends sets. Voor iedereen is er wel een leuke set te vinden bij Brick King. Bestel nu en laat je inspireren door deze geweldige bouwstenen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853912

LEGO® Brick Ice Lollipop Tray

foto van lego set5006912

8-Stud Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.