Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paashaas 30583

De LEGO set 30583 Paashaas is perfect voor bouwen en spelen tijdens Pasen.
Met een schattig ontwerp en flexibele armen en benen, kan de Paashaas allerlei leuke houdingen aannemen.
Deze duurzame en veilige set is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic en draagt bij aan een betere wereld.
Bestel vandaag nog en beleef de magie van LEGO en Pasen!

Waar is LEGO Paashaas 30583 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30583
lego insiders punten icoon
30
punten

Kom naar buiten en ontdek de magie van Pasen met LEGO set 30583 Paashaas! Deze LEGO set is perfect voor jong en oud met een passie voor bouwen en spelen. Ontdek de talloze mogelijkheden van deze set en voeg hem toe aan jouw LEGO collectie.

De Paashaas is de ster van deze set en heeft een schattig en vrolijk ontwerp. Met zijn grote, ronde oren en wollige staart is de Paashaas een feest voor het oog. Maar wat deze set echt speciaal maakt, is dat je hem zelf kunt bouwen! Volg de eenvoudige instructies en binnen no-time heb jij jouw eigen LEGO Paashaas in handen.

Spelen met deze set is nog leuker dan bouwen. De Paashaas heeft flexibele armen en benen, waardoor hij allerlei houdingen kan aannemen. Zo kun je hem laten zitten, staan of zelfs dansen! Speel alleen of nodig jouw vrienden uit en maak je eigen Paasverhaal. Verstop de Paashaas in jouw eigen Paaseierenjacht en beleef samen de ultieme Paaservaring.

Niet alleen is deze set leuk om mee te spelen, het is ook nog eens duurzaam en veilig. LEGO staat wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit en hun inzet voor het milieu. Alle LEGO sets worden gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, dat 100% recyclebaar is. Zo kun je eindeloos bouwen en spelen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Of je nu een fanaticus bent of net begint met LEGO, deze set is een geweldige aanvulling op jouw collectie. En met Pasen om de hoek is er geen beter moment om deze schattige Paashaas in huis te halen. Bestel jouw set vandaag nog en beleef de magie van LEGO en Pasen!

En wist je dat deze LEGO set perfect is voor zoekmachine optimalisatie? Zoekmachines zoals Google houden van goede, relevante content die overeenkomt met wat gebruikers zoeken. Door gebruik te maken van relevante zoekwoorden in deze tekst, hebben we ervoor gezorgd dat deze set beter zichtbaar is voor zoekopdrachten zoals 'LEGO set Pasen' en 'bouwen met LEGO'. Zoek je dus een leuke Pasen-activiteit of wil je jouw LEGO collectie uitbreiden? Zoek dan niet verder en bestel LEGO set 30583 Paashaas vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71311

Kopaka en Melum - Verenigingsset

foto van lego set854041

Happy Helper Elf Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.