Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Go-kart racer 30589

Maak je klaar voor avontuur met de LEGO 30589 Go-kart racer! Bouw je eigen raceauto met deze set vol bouwstenen, wielen en een stuur.
Geschikt voor alle leeftijden en bevordert probleemoplossend vermogen en fijne motoriek.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Go-kart racer 30589 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30589
lego insiders punten icoon
30
punten

Maak je klaar voor een wilde rit met de LEGO 30589 Go-kart racer! Dit coole en stoere bouwpakket is ontworpen om je creativiteit te laten uiten en tegelijkertijd geweldige avonturen te beleven. Het is de perfecte toevoeging aan je LEGO-collectie waar je kunt bouwen, spelen en je eigen coole raceauto's kunt maken.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen go-kart racer te bouwen en te creëren. Van kleine wielen tot een stuur en een motor, de bouwstenen die je nodig hebt om een prachtige go-kart racer te maken zitten allemaal in deze set. Verplaats je naar de startlijn en voel de spanning terwijl je de eerste bocht ingaat. Hoor het geluid van de motor terwijl je de racetrack betreed en ga voor de overwinning!

Of je nu een LEGO-fan bent of een modelbouwer, deze set biedt een eindeloze hoeveelheid speelplezier en mogelijkheden om je fantasie de vrije loop te laten. Het is de perfecte manier om jezelf te testen en je eigen racevaardigheden te bouwen.

En het beste van alles? Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen! Het is de perfecte activiteit voor alle leeftijden en zorgt voor vele uren plezier en vermaak. De LEGO Go-kart racer helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, het verbeteren van de fijne motoriek en het ontwikkelen van creativiteit. Bovendien is het een geweldige manier om quality-time door te brengen met vrienden en familie.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO Go-kart racer en begin met het bouwen van je eigen raceauto en ga de uitdaging aan! Met deze set ben je verzekerd van een ontzettend leuke en leerzame ervaring, waarbij je jezelf kunt uitdagen en creativiteit kunt tonen.

Ontdek de wereld van LEGO en beleef urenlange avonturen op het circuit van de racebaan en bouw de snelste, stoerste en coolste raceauto's die er zijn. Bestel nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75013

Umbaran MHC™ (Mobile Heavy Cannon)

foto van lego set5005816

LEGO® Gold Brick Crossbody Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.