Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Z-Blob en Bunchu spinontsnapping 30636

Stap in de wereld van spanning en sensatie met LEGO Creator set 30636. Deze Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur biedt met 600 onderdelen eindeloos speelplezier. Bouw je eigen achtbaan met flexibele rails en draaibare stukken en ervaar razendsnelle ritten, loopings en bochten. De set bevat ook minifiguren en een kermiskraampje. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer avontuur. Bestel vandaag nog en geniet van urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Z-Blob en Bunchu spinontsnapping 30636 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30636
lego insiders punten icoon
30
punten

LEGO Creator set 30636: Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur!

Stap in de wereld van spanning en sensatie met de LEGO Creator set 30636! De Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur is dé set voor jongeren én volwassenen die houden van actie, avontuur en het bouwen van spectaculaire attracties. Met maar liefst 600 onderdelen biedt deze set eindeloos speelplezier en uitdaging voor alle LEGO-liefhebbers.

De Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur is niet zomaar een achtbaan. Het is een unieke constructie waarbij je niet alleen kunt genieten van een razendsnelle rit, maar ook zelf bepaalt hoe de baan eruit komt te zien. Met behulp van de flexibele rails en draaibare stukken kun je de achtbaan telkens in een andere vorm en opstelling bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de coolste achtbanen die je ooit hebt gezien!

De set bevat daarnaast ook drie stoere minifiguren die helemaal klaar zijn voor de rit van hun leven. Zet ze in de karretjes, houd je goed vast en laat de achtbaan het werk doen. Voel de wind door je haren suizen terwijl je over de kop gaat, loopings maakt en supersnelle bochten neemt. Het is een en al spanning en sensatie!

Maar de Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur biedt nog meer dan alleen een spectaculaire attractie. De set bevat ook een kermiskraampje waar je allerlei lekkernijen kunt kopen, zoals popcorn, ijs en frisdrank. Vergeet ook niet een ritje te maken in het reuzenrad, waar je vanaf grote hoogte een adembenemend uitzicht hebt over de hele kermis.

Met deze LEGO Creator set kun je niet alleen je eigen kermis bouwen, maar ook eindeloos variëren en combineren met andere LEGO sets. Voeg bijvoorbeeld de LEGO Creator Expert set 10261, de Achtbaan, toe aan je collectie om een nog grotere en uitdagendere kermis te creëren. Of combineer de Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur met andere pretpark-gerelateerde sets, zoals de LEGO Friends set 41130 Pretpark Achtbaan, voor een ultieme pretparkervaring.

Met de Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur van LEGO Creator beleef je eindeloos bouw- en speelplezier. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van uitdaging, creativiteit en avontuur. Of je nu alleen bouwt en speelt of samen met vrienden en familie; deze set zorgt gegarandeerd voor uren vertier.

Met behulp van de bijgeleverde instructies en de LEGO Creator app kun je stap voor stap de achtbaan bouwen en ontdekken hoe je nog meer uit deze set kunt halen. Laat je inspireren door de vele bouwvoorbeelden en tips en trucs van andere LEGO fans. Bovendien kun je met de app ook virtueel door je eigen creaties heen lopen, alsof je er zelf middenin staat!

Bestel de LEGO Creator set 30636 Dubbele Draaiende Achtbaan Avontuur vandaag nog en ervaar de spanning en sensatie van je eigen kermisattractie. Met deze set haal je niet alleen een geweldige bouwervaring in huis, maar ook de mogelijkheid om telkens weer nieuwe achtbanen en avonturen te beleven. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40642

Peperkoekversieringen

foto van lego set5006998

1-Stud Round Storage Brick – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.