Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vorkheftruck met pallet 30655

De LEGO-set 30655 is een gedetailleerde vorkheftruck met pallet, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het biedt zowel een bouw- als een speelervaring, waarmee je je eigen scenario's kunt creëren. Deze set is een must-have voor LEGO-fans en past perfect bij andere LEGO City- of LEGO Creator Expert-sets. Begin vandaag nog met bouwen en geniet van de Vorkheftruck met pallet! Koop hem nu en voeg hem toe aan je verzameling.

Waar is LEGO Vorkheftruck met pallet 30655 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30655
lego insiders punten icoon
30
punten

Maak kennis met de nieuwe Lego-set 30655: De Vorkheftruck met pallet! Het is tijd om aan de slag te gaan en je bouwvaardigheden te testen met deze fantastische set. De Vorkheftruck met pallet is een perfecte aanvulling op je collectie. Of je nu jong of volwassen bent, deze set zal je zeker een glimlach bezorgen.

De set is ontworpen om je het gevoel te geven dat je een echte vorkheftruckchauffeur bent. Je kunt de vorkheftruck op en neer bewegen om de pallet op te tillen en te verplaatsen. Dat is toch gaaf!

De vorkheftruck is ook super gedetailleerd, je zult versteld staan van de aandacht die aan de details is besteed. Van het stuur tot de wielen, alles ziet eruit als een echte vorkheftruck.

En het beste van deze set is dat je het niet alleen hoeft te bouwen, maar ook kunt spelen. Breng je fantasie tot leven en maak je eigen scenario's met de vorkheftruck. Verplaats de pallets, bouw een magazijn of verplaats materialen van de ene plek naar de andere. Wat je ook doet, het zal zeker leuk zijn!

Met de Lego-set 30655: De Vorkheftruck met pallet krijg je niet alleen een fantastisch bouwproject, maar ook een speelervaring die je steeds opnieuw kunt beleven.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. En natuurlijk, als je een Lego-fan bent, dan is deze set zeker een must-have in je collectie. Het past perfect bij andere Lego City-set of bij de Lego Creator Expert-serie.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en speel met de Vorkheftruck met pallet. En maak je geen zorgen als je vastloopt in de bouwinstructies, er zijn genoeg YouTube-tutorials die je kunt bekijken voor wat extra hulp.

Koop de Lego-set 30655: De Vorkheftruck met pallet nu en voeg hem toe aan je verzameling. Je zult er geen spijt van krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 3.99 (18-05-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set70436

Spookbrandweerauto 3000

foto van lego set853911

LEGO® Brick Ice Cube Tray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.