Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iconic Red Plane & Police Off-Road Buggy Car 30669

Ga op avontuur met LEGO set 30669! Bouw je eigen rode vliegtuig, straaljager en speedboot met deze 3-in-1 speelset. Met 51 onderdelen, duidelijke instructies en eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Perfect voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar een leuke uitdaging. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO Iconic Red Plane & Police Off-Road Buggy Car 30669 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30669
lego insiders punten icoon
32
punten

Welkom avonturiers en bouwers! Ga mee op een spectaculaire reis met LEGO set 30669! Met deze geweldige 3-in-1 speelset kunnen voertuigfans hun eigen rode vliegtuig bouwen. Met maar liefst 51 onderdelen kunnen ze het vliegtuig ook ombouwen tot een stoere rode straaljager of een razendsnelle rode speedboot. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stap in de wereld van creativiteit en verbeelding terwijl je deze fantastische LEGO set bouwt en speelt. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk eindeloze avonturen met je zelfgebouwde voertuigen. Vlieg door de lucht, scheur over het water of maak ongelofelijke stunts in de lucht met jouw rode creaties.

Deze LEGO set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar een leuke uitdaging. Met de duidelijke instructies zet je de set in een handomdraai in elkaar en kun je meteen aan de slag met spelen. Laat zien aan je vrienden en familie wat voor geweldige voertuigen jij kunt bouwen met LEGO set 30669!

De rode kleur van de voertuigen geeft ze een stoere en opvallende uitstraling. Laat je creaties zien in je kamer of voeg ze toe aan je LEGO collectie om ze ten toon te stellen. Met deze set haal je niet alleen uren speelplezier in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je LEGO verzameling.

Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en bouw je eigen rode vliegtuig, straaljager en speedboot met LEGO set 30669! Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze fantastische 3-in-1 speelset. Verzamel alle onderdelen, volg de instructies en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Laatste update: 2024-08-02 12:06:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.