Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knus huis 31139

Het knusse LEGO Creator 3in1 huis (31139) is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar.
De set bevat 4 kamers en een tuinterras, en kan worden omgebouwd tot 3 verschillende LEGO huizen.
Er zijn 3 minifiguren die van kleding en haar kunnen wisselen, waardoor kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken.
De set wordt geleverd met accessoires en kan worden gebruikt met de LEGO Builder app.
Het is een geweldig cadeau-idee en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
Bouw, speel en verken de wereld van LEGO! (50 woorden)

Waar is LEGO Knus huis 31139 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
808
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31139
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in het knusse LEGO Creator 3in1 huis (31139)! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van bouwen, spelen en verhalen creëren. Het huis heeft maar liefst 4 kamers - een keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer - plus een tuinterras. En het beste van alles? Het huis kan in het midden worden geopend voor nog meer speelruimte!

Maar dat is nog niet alles, want met deze set kunnen kinderen kiezen uit maar liefst 3 verschillende LEGO huizen. Ze kunnen beginnen met een huis van 2 verdiepingen met tuinterras en vervolgens ombouwen tot een huis aan het kanaal van 3 verdiepingen met een kantoor op zolder, een kunstgalerie en een café. Of wat dacht je van een vakantiehuis aan het meer met een boot op het water? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Elk model kan worden aangepast in 2 posities en er zijn 3 geweldige minifiguren (2 volwassenen en 1 kind) die van kleding en haar kunnen wisselen om verschillende personages te creëren. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen unieke verhalen bedenken.

En wist je dat er ook een LEGO Builder app is? Download deze app en betreed een nieuwe wereld vol bouwplezier. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Maar dat is nog niet alles! Deze set is boordevol accessoires. Het knusse huis wordt geleverd met terrasmeubilair en een brievenbus met brieven. Het huis aan het kanaal is inclusief een schattige hond en 2 papieren bootjes. En het vakantiehuis aan het meer heeft zelfs een kampvuur en een boot!

Deze 808-delige set is een geweldige bouw- en speelervaring voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of de feestdagen. Het familiehuis is ca. 19 cm hoog, 19 cm breed en 13 cm diep en ziet er heel cool uit in een slaapkamer wanneer kinderen er even niet mee spelen.

De bouwinstructies zijn te vinden in de LEGO Builder app en de stenen zijn consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. En natuurlijk voldoen alle LEGO stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, het knusse LEGO Creator 3in1 huis (31139) is het perfecte speelgoed voor jonge bouwers die graag hun fantasie de vrije loop laten en unieke verhalen willen creëren. Dus waar wacht je nog op? Bouw, speel en verken de wereld van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (29-04-2024) € 59.95 (28-04-2024) € 50.45

Ook aanbevolen:

foto van lego set10685

Brandweer koffer

foto van lego set5006355

Brick Backpack 1 Stud – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.