Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO GRATIS: Peperkoek huisje 40139

Maak je huis gezellig en bouw je eigen prachtige Peperkoek huis met LEGO set 40139 GRATIS: Peperkoek huisje.
Deze set zit vol met snoep-thema elementen en is perfect om je huis te versieren tijdens de feestdagen.
Het is een kleine, maar zeer gedetailleerde set die je kunt gebruiken als decoratie in de kerstboom of op de eettafel.
Bestel hem vandaag nog en creëer een uniek peperkoek huisje!

Waar is LEGO GRATIS: Peperkoek huisje 40139 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
277
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40139
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben je klaar voor de feestdagen? Maak je huis gezellig en bouw je eigen prachtige Peperkoek huis! Met LEGO set 40139 GRATIS: Peperkoek huisje creëer je een heerlijk warm kerstgevoel in huis. Deze set is geschikt voor jong en oud en zit boordevol elementen met een snoep-thema: drop schoorsteen, muren van peperkoek, ramen van suikergoed, lolly-luiken en een postbus, deurposten en pad van snoep. Daarnaast bevat deze set verschillende snoep-achtige elementen zoals ijsjes, chocolaatjes, pepermuntstangen en -wandelstokken, Engelse drop en zuurtjes. Het is een waar snoepfestijn!

De elementen met snoep-thema zijn niet eetbaar, maar toch is het moeilijk om je vingers er niet vanaf te kunnen houden. Het is net alsof je een enorme snoepwinkel binnenstapt. Til het scharnierende dak op om naar binnen te kijken en maak de deur van het Peperkoek huisje open! Kijk eens naar de gedetailleerde inrichting binnenin het huisje. Het lijkt wel alsof je er zo in kan lopen. Combineer deze set met de snoeptrein (Productnr. 40138) voor nog meer feestvreugde!

De Peperkoek huisje LEGO set is perfect om je huis te versieren en om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Het is een kleine, maar zeer gedetailleerde set van 11 cm hoog, 9 cm breed en 11 cm diep. Je kan het perfect in de kerstboom hangen, op een plank zetten of als decoratie op de eettafel plaatsen. Het zal zeker voor gespreksstof zorgen.

Met deze set kan je samen met familie en vrienden bouwen en genieten van een gezellige avond. Het is een goede manier om de creativiteit te stimuleren, je bouwvaardigheden te verbeteren en om even helemaal in de kerstsfeer te komen. Het is ook een geweldig cadeau voor een LEGO-liefhebber, een liefhebber van kerstdecoraties of voor iemand die houdt van koken en bakken.

De Peperkoek huisje LEGO set 40139 GRATIS: Peperkoek huisje is een echte aanbeveling. Begin de feestdagen goed en creëer een uniek peperkoek huisje dat je elk jaar opnieuw kan gebruiken. Bestel hem vandaag nog en zorg ervoor dat je huis helemaal in kerstsfeer is!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10680

Vuilniswagen

foto van lego set5005529

LEGO® Boy Storage Head – Small

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.