Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie 40153

Maak van je verjaardagsfeestje een LEGO feest met de LEGO Iconic Verjaardagstafel-decoratie! De set bevat getallen van 1 tot 99, decoratieve stenen en doorschijnende vlam-elementen om de perfecte leeftijd van de jarige te bouwen.
Met een verrassingselement en een nar die tevoorschijn komt, zorgt deze decoratie voor urenlang plezier.
Geschikt voor alle leeftijden, compact en gemakkelijk op te bergen na het feest.
Bestel nu en maak je verjaardagsfeest legendarisch!

Waar is LEGO LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie 40153 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40153
lego insiders punten icoon
60
punten

Feestjes zijn leuk, maar feesten met LEGO® is nog veel leuker! Met de LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie wordt de verjaardag van elke LEGO fan een feest om nooit te vergeten. Deze duvel-uit-een-doosje versiering is perfect om op de tafel te zetten als het tijd is voor een feestje.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een verjaardagsfeestje LEGO-stijl te maken. Je kunt zelf alle getallen van 1 tot 99 bouwen om de perfecte leeftijd van de jarige te vieren. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de leeftijd van de jarige met behulp van de kleurige, decoratieve stenen, doorschijnende vlam-elementen en getallen om zelf te bouwen. Zodra je klaar bent met bouwen, laat je de bovenkant openklappen en komt de nar tevoorschijn om de festiviteiten te beginnen!

De LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie is niet zomaar een simpele decoratie. Het heeft een duvel-uit-een-doosje functie voor de nar, wat betekent dat het een verrassingselement bevat dat tegelijkertijd ook entertainment biedt. De jarige zal versteld staan van dit verrassingselement en zal de hele dag lang blij zijn met deze LEGO decoratie als feestaccessoire.

Deze LEGO set is perfect voor alle leeftijden, van jong tot oud. Het is een fantastisch cadeau voor een LEGO fan die zijn of haar verjaardag wilt vieren op een manier die uniek en origineel is. Het is ook een geweldige manier om de verjaardagstaart te versieren, of om de tafel te versieren tijdens een LEGO themed party.

Met een hoogte van 8 cm, een breedte van 9 cm en een diepte van 9 cm past deze LEGO set gemakkelijk op elke verjaardagstafel. Het is compact en gemakkelijk op te bergen na het feestje, zodat je deze set keer op keer kunt gebruiken voor elk verjaardagsfeestje dat je organiseert.

Waar wacht je nog op? Bestel deze LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie voor jouw feestje en vul de kamer met vrolijkheid en kleur! Deze set zal je helpen om het perfecte verjaardagsfeestje te creëren wat je jezelf of een ander kunt wensen. Kijk niet verder, deze LEGO set is alles wat je nodig hebt om een legendarisch en onvergetelijk verjaardagsfeest te hebben!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70423

Paranormale interceptiebus 3000

foto van lego set5005523

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - marineblauw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.