Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spaarvarken 40155

Het LEGO Iconic Spaarvarken is een must-have voor LEGO-fans die hun kleingeld willen sparen en plezier willen beleven.
Bouw het varken zelf en bewaar je geld veilig.
Verander de uitdrukkingen op het gezicht van het varken door de ogen en oren te draaien.
Het is een leuk cadeau voor alle LEGO-liefhebbers.
Bestel het vandaag nog en geniet van het verzamelen van kleingeld met wat humor!

Waar is LEGO Spaarvarken 40155 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40155
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom bij het meest grappige en nuttige spaarvarken aller tijden! Ja, we hebben het over de LEGO Iconic Spaarvarken - een must-have voor alle LEGO-fans die graag hun kleingeld sparen en tegelijkertijd willen genieten van een beetje humor en plezier. Met dit speelgoed kun je niet alleen je geld opslaan, maar je kunt ook de ogen en oren van dit varken draaien om grappige uitdrukkingen op zijn gezicht te toveren!

Om te beginnen, bouw je dit coole spaarvarken zelf met behulp van de bijgeleverde bouwinstructies. Zodra het af is, ben je klaar om je kleingeld te bewaren. Gooi het geld gewoon door de muntengleuf en het varken houdt het veilig opgeborgen totdat je het nodig hebt. Maar dat is niet alles wat dit spaarvarken te bieden heeft! Je kunt ook de ogen en oren van het varken draaien om zo allerlei verschillende uitdrukkingen te creëren. Gebruik hiervoor de wenkbrauwen van worst-elementjes om het gezicht van het varken nog gekker te maken.

Dit LEGO Iconic Spaarvarken is niet alleen functioneel, het is ook een fantastisch cadeau voor de LEGO-fan in je leven. Of je nu jong of oud bent, dit speelgoed is voor iedereen die van LEGO houdt. Het is een geweldige manier om jezelf te motiveren om wat geld opzij te zetten en tegelijkertijd te genieten van wat humor en plezier.

Als je op zoek bent naar iets anders dan een gewoon spaarvarken, dan is dit LEGO Iconic Spaarvarken precies wat je nodig hebt. Verzamel al je kleingeld en leef je uit in het creëren van verschillende uitdrukkingen op het gezicht van dit grappige varken. Het is leuk, het is functioneel en het is helemaal van jou! De afmetingen van dit spaarvarken zijn 8 cm hoog, 9 cm breed en 13 cm diep, dus het past gemakkelijk in elke kamer en op elk bureau.

Kortom, als je op zoek bent naar iets leuks en functioneels om je kleingeld in op te slaan, dan is het LEGO Iconic Spaarvarken precies wat je zoekt. Het biedt humor, plezier en functionaliteit in één pakket en is geschikt voor iedereen die van LEGO houdt. Bestel het vandaag nog en geniet van het verzamelen van je kleingeld terwijl je jezelf vermaakt met het creëren van grappige gezichtsuitdrukkingen op het gezicht van dit coole spaarvarken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853902

LEGO® Creative Bag Charm

foto van lego set5007576

BOTANTICAL VIP WRAPPING PAPER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.