Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Piratenschaakset 40158

Met de LEGO® Piratenschaakset kan je een uitdagend en avontuurlijk schaakspel spelen.
Bouw het prachtige strandmotief schaakbord en gebruik de stoere piraten en dappere soldaten als schaakstukken.
De set bevat 20 minifiguren met wapens en accessoires voor unieke aanvallen.
Het spel is niet alleen leuk, maar ook een manier om strategische vaardigheden te ontwikkelen.
Het is geschikt voor jong en oud en een geweldig cadeau voor schaakliefhebbers.
Bestel de set vandaag nog!

Waar is LEGO LEGO® Piratenschaakset 40158 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
857
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40158
lego insiders punten icoon
225
punten

Ahoy matey! Ben jij klaar voor een uitdagend en avontuurlijk spel? Dan is de LEGO® Piratenschaakset iets voor jou! Bouw eerst zelf het prachtige schaakbord met een strandmotief en de 32 kleurrijke schaakstukken met de vorm van stoere piraten of dappere soldaten. Daarna ben jij klaar om te strijden tegen je vrienden of familieleden in dit klassieke strategiespel!

De schaakstukken zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te verplaatsen. De set wordt geleverd met 20 minifiguren met diverse wapens en accessoires, zodat je je eigen unieke aanval kunt creëren. Gebruik de stenenwipper om ongewenste tegenstanders uit het spel te verwijderen en laat zien wie de echte kapitein is.

De LEGO® Piratenschaakset is niet alleen een geweldig spel, het is ook de perfecte manier om te leren schaken. Door het spel te spelen, ontwikkel je belangrijke strategische vaardigheden. Daarnaast is het een leuke manier om quality time met familie en vrienden door te brengen.

Deze set is geschikt voor iedereen, jong en oud! Of je nu een ervaren schaker bent of nog nooit hebt geschaakt, deze set is perfect om de regels van het spel te leren en je vaardigheid te verbeteren.

Het schaakbord is 38 cm lang en 25 cm breed en bevat een aantrekkelijk strandmotief. Laat de gevechten beginnen en kijk wie er als winnaar uit de strijd komt - de piraten of de soldaten!

Met de LEGO® Piratenschaakset beleef je eindeloos veel plezier. Niet alleen is het een geweldig cadeau voor jezelf, maar het is ook een geweldig cadeau voor elke schaakliefhebber die graag een avontuurlijk randje toevoegt aan het spel.

Bestel de LEGO® Piratenschaakset vandaag nog en zet je schrap voor de strijd van je leven. Ahoy, matey!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79103

Aanval op het Turtle hoofdkwartier

foto van lego set5006357

Stocking – Green Brick

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.