Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wat ben ik? 40161

Ontdek het hilarische spel Wat ben ik? van LEGO®.
Stel ja/nee-vragen om de minifiguur van je tegenspeler te raden.
Het spel bevat 16 bouwbare en verwijderbare minifiguren voor eindeloze combinaties.
Speel met vrienden of familie en berg het spel gemakkelijk op.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en perfect als cadeau.
Koop nu het iconische LEGO® spel Wat ben ik?

Waar is LEGO Wat ben ik? 40161 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
536
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40161
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van creativiteit en speelplezier met het iconische LEGO® spel Wat ben ik? Dit hilarische spel draait om het stellen van ja/nee-vragen om de minifiguur of het kleine model van je tegenspeler te raden. Het spel bevat maar liefst 16 bouwbare en verwijderbare minifiguren, waarmee je oneindig veel verschillende combinaties kunt maken. Natuurlijk kun je ook je eigen leukste en gekste figuren gebruiken of toevoegen aan het spel.

Voor iedereen die dol is op LEGO® is dit spel een echte must-have. Het spel bevat bouwinstructies, spelregels en twee spelborden waarop je jouw creaties kunt showen en je medespeler kunt uitdagen. Speel samen met vrienden of familie en ontdek wie als eerste de minifiguur van de ander weet te raden.

Wat ben ik? is niet alleen ontzettend leuk om te spelen, maar ook nog eens handig op te bergen in de bijbehorende verpakking. Zo kun je het spel gemakkelijk overal mee naartoe nemen en blijven alle onderdelen bij elkaar. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen die hun innerlijke kind willen loslaten.

Speel het spel met kleine LEGO® modellen of gebruik de bijgeleverde minifiguren en laat je creativiteit de vrije loop gaan. Elk spelbord biedt plaats voor 8 minifiguren en heeft een afmeting van 12 cm hoog, 25 cm breed en 11 cm diep. Dit maakt het spel perfect voor op tafel of op de grond, waar je maar wilt!

Geef het cadeau aan een vriend, familielid of collega die dol is op LEGO® en je geeft gegarandeerd een uniek en speels cadeau. Wat ben ik? biedt een passende speelervaring voor jong en oud en zorgt voor urenlang speelplezier. Bestel nu het iconische LEGO® spel Wat ben ik? en laat het spelplezier beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40449

Wortelhuisje van de Paashaas

foto van lego set5005721

LEGO® 8-Stud Storage Brick – Aqua Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.