Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® iconische bouwsteenkalender 40172

Met de LEGO set 40172 bouw je een iconische bouwsteenkalender.
Deze praktische en leuke kalender is ideaal om te gebruiken in elke ruimte en helpt je om nooit meer welke dag het is te vergeten.
Het bouwen van de kalender is een leuke activiteit en het resultaat is een eyecatcher in je interieur.
Bestel nu en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO LEGO® iconische bouwsteenkalender 40172 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40172
lego insiders punten icoon
150
punten

Vergeet jij ook wel eens welke dag het is? Geen probleem meer met deze supergave LEGO® iconische bouwsteenkalender! Ideaal om te gebruiken op kantoor, in de keuken, in je slaapkamer of in de gang. Bouw de grote nummerblokken en zet ze op de speciale basis met minifiguur. Draai de blokken elke dag om en zo ben jij altijd op de hoogte van de juiste datum.

Met deze LEGO® kalender vergeet jij dus nooit meer belangrijke afspraken of verjaardagen. Maar dat is nog niet alles! Het bouwen van deze kalender is ook nog eens hartstikke leuk. Met de 4 bouwbare nummerblokken, de basis en de minifiguur ben jij een tijdje zoet en creëer je bovendien een echte eyecatcher in elke ruimte.

Deze LEGO® iconische bouwsteenkalender is niet alleen handig of leuk, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Het is namelijk belangrijk om te weten op welke dag je welke afspraak hebt of welk huiswerk moet inleveren. Door deze kalender ben jij altijd op tijd en vergeet je nooit meer een belangrijke gebeurtenis.

Deze LEGO® set is ook nog eens een leuk cadeau voor jong en oud. Wat is er nu leuker dan een cadeau waar je ook echt iets aan hebt? Met deze kalender laat je zien dat je om de ander geeft en dat je hem of haar graag een praktisch cadeau wilt geven. Maar natuurlijk kun je deze kalender ook zelf aanschaffen en jezelf elke dag weer verrassen met welke datum het is.

En het oog wil ook wat! Deze LEGO® bouwsteenkalender is niet alleen praktisch en leuk om te bouwen, maar is ook nog eens een mooie eyecatcher in je interieur. De kleurrijke blokken vallen op en geven de ruimte een speelse en vrolijke uitstraling.

Deze LEGO® iconische bouwsteenkalender is goed voor urenlang speelplezier. Door de vele nummerblokken en de mogelijkheid om de datum elke dag te veranderen, blijf je bezig en verveel je je nooit. Het bouwen van deze kalender is bovendien een leuke activiteit om samen met familie, vrienden of collega's te doen.

Met deze LEGO® kalender zet je een echte creatie neer. De blokken zijn op de basis ongeveer 8 cm hoog, 29 cm breed en 7 cm diep en zorgen voor een indrukwekkend resultaat. Met deze set laat jij zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Kortom, deze LEGO® iconische bouwsteenkalender is handig, praktisch én leuk! Een leuk cadeau voor jong en oud, een mooie eyecatcher in je interieur én goed voor urenlang speelplezier. Bouw de grote nummerblokken, zet ze op de speciale basis met minifiguur en vergeet nooit meer welke dag het is. Bestel nu de LEGO® iconische bouwsteenkalender en geniet van deze praktische, leuke én mooie creatie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006169

Opbergsteen met 4 noppen – lichtblauw

foto van lego set854030

Empire State Magnet Build

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.