Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het jaar van het Varken 40186

De LEGO set 40186 is een schattig bouwpakket van een varken, perfect voor het vieren van het Chinees Nieuwjaar.
Het bevat een draaibare kop, beweegbare oren en poten en kan gemakkelijk worden meegenomen.
Daarnaast bevat de set ook een podium en een geldenvelop met een traditionele print.
Bestel nu en geniet van een feestelijk en speels nieuwjaar met LEGO!

Waar is LEGO Het jaar van het Varken 40186 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
153
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40186
lego insiders punten icoon
75
punten

Verwelkom het jaar van het Varken op een speelse manier met de LEGO® 40186 set! Dit schattige bouwpakket is een absolute must-have voor kinderen en LEGO® fans van alle leeftijden. Het grappige varken is gemaakt van LEGO® stenen en heeft een draaibare kop, beweegbare oren en poten. Daarnaast bevat de set ook een podium met rode bloem- en bladelementen om het varken op te laten staan.

Maar dat is nog niet alles! Bij de set hoort ook een unieke geldenvelop met traditionele goudkleurige print, perfect voor het geven van geld als Nieuwjaarscadeau. En de hersluitbare doos is zelfs voorzien van een gedrukt van/voor-label, waarop je een persoonlijk bericht kunt schrijven. Zo maak je van dit cadeau een nog specialer en persoonlijker geschenk.

De LEGO® 40186 set is het perfecte cadeau voor het Chinees Nieuwjaar voor kinderen en volwassenen die dol zijn op LEGO®. Het is een geweldige manier om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden en een nieuwe nieuwjaarstraditie te starten. Bovendien is het bouwen van het varken een leuke bezigheid voor het hele gezin en zorgt het voor veel speelplezier nadien.

Maak je op voor een schattig en speels avontuur met dit bouwbare varken van LEGO® stenen. Met zijn draaibare kop en beweegbare oren en poten, is dit varken een geweldige aanvulling op elke LEGO®-collectie. Het is ongeveer 10 cm hoog en past gemakkelijk in je tas of rugzak, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® 40186 set en maak je klaar om het jaar van het Varken in stijl te vieren! Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een vriend of familielid, deze set zal ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht toveren. Bestel nu en beleef een feestelijk en speels nieuwjaar met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70782

Beschermer van het ijs

foto van lego set60045

Politiepatrouille

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.