Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Snowglobe 40223

Breng de kerstsfeer tot leven met LEGO set 40223! Bouw je eigen Santa minifiguur en kerstboom, plaats ze in de glazen bol en laat de LEGO sneeuwvlokken dwarrelen. Verstop cadeautjes in de geheime lade voor een verrassing. Perfect cadeau voor bouwliefhebbers van alle leeftijden. Laat je betoveren door de magische sfeer en creëer mooie herinneringen.

Waar is LEGO LEGO® Snowglobe 40223 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
215
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40223
lego insiders punten icoon
65
punten

Op zoek naar wat extra magie tijdens de feestdagen? Met LEGO set 40223 breng je de kerstsfeer naar een hoger niveau! Bouw je eigen Santa minifiguur en een schattige kerstboom, plaats ze in de glazen bol en schud om de witte LEGO sneeuwvlokken te laten rond dwarrelen. En wist je dat er een geheime lade is waar je kleine cadeautjes in kunt verstoppen voor een verrassing op de grote dag?

Deze winterse LEGO set is perfect voor jong en oud die houden van bouwen en spelen. Met oog voor detail en vakmanschap zul je versteld staan van het plezier dat je zult hebben tijdens het in elkaar zetten van deze feestelijke creatie. Het bouwen van de kerstman en de kerstboom is slechts het begin, want zodra je de glazen bol schudt zul je betoverd worden door de vallende sneeuwvlokken en de magische sfeer die het met zich meebrengt.

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een dierbare, deze LEGO set zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. De mogelijkheden zijn eindeloos - van het decoreren van je huis met een vleugje LEGO magie tot het verstrekken van urenlange entertainment tijdens de feestdagen.

Met LEGO set 40223 breng je niet alleen de kerstsfeer tot leven, maar creëer je ook mooie herinneringen die je keer op keer opnieuw kunt beleven. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO en laat je creativiteit de vrije loop met deze betoverende set die gegarandeerd een hit zal zijn bij jong en oud!

Laatste update: 2024-04-01 11:33:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.