Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Newbury Juice Bar 40336

Ontdek het mysterie van de Newbury Juice Bar met LEGO set 40336! Bouw de bar met 600 kleurrijke LEGO-stenen en gebruik de augmented reality app op je smartphone of tablet om de bar tot leven te brengen. Help Parker Jackson om geesten en betoveringen te verslaan en word de held van het verhaal. Deze educatieve set bevordert creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Newbury Juice Bar 40336 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
127
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40336
lego insiders punten icoon
84
punten

Wat zou er toch aan de hand zijn bij de Newbury Juice Bar? Het lijkt erop dat er iets spookachtigs aan de hand is! Gelukkig staat onze held Parker Jackson paraat om de betoverde barman en de hele juice bar te verslaan met behulp van deze fantastische app-speelset vol met augmented reality!

Stap een wereld vol mysterie en spannende avonturen binnen met LEGO set 40336. Deze unieke set combineert het plezier van bouwen met LEGO-stenen met de magie van augmented reality technologie. Hierdoor kom je in een interactieve en meeslepende ervaring terecht die je niet snel zult vergeten.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze geweldige set in elkaar zet. Met 600 kleurrijke LEGO-stenen kun je de Newbury Juice Bar tot leven brengen. Van een schattige smoothie-beker tot een spookachtige sfeer, er is geen detail over het hoofd gezien. En het beste van alles is dat je precies twee LEGO set nummers zult vinden in deze set!

Maar dat is nog niet alles. Dankzij de bijzondere augmented reality app kun je de Newbury Juice Bar tot leven brengen op je smartphone of tablet. Breng de spoken, geesten en betoveringen tot leven en help Parker Jackson om de dag te redden. De app laat je toe om je eigen missies te creëren en de Newbury Juice Bar te verkennen alsof je er zelf bent. Het is een ware belevenis!

Deze LEGO set is niet alleen geschikt voor de jongere bouwers, maar ook voor volwassenen die graag hun innerlijke kind willen loslaten. Samen met je vrienden of familie kun je urenlang plezier beleven aan het bouwen van de Newbury Juice Bar en het spelen van de spannende augmented reality missies.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: de Newbury Juice Bar app-speelset is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het bevordert de creativiteit, hand-oog coördinatie en probleemoplossend vermogen van jong en oud. Bouw, speel en leer terwijl je geniet van een unieke LEGO ervaring.

Ben je klaar om de mysteries van de Newbury Juice Bar te ontrafelen? Wacht dan niet langer en haal LEGO set 40336 vandaag nog in huis! Bouw de juice bar, ontdek de geheimen met de app en word de held die het spookachtige kwaad verslaat. Wat voor avontuur wacht er op jou?

Let op: Voor de beste augmented reality ervaring wordt aangeraden om een smartphone of tablet te gebruiken met ondersteuning voor de nieuwste versie van de app. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om je vrij te bewegen, want je zult je in een magische wereld wanen!

Bestel LEGO set 40336 nu en maak je klaar voor eindeloos speelplezier. Beleef samen met Parker Jackson spannende avonturen in de Newbury Juice Bar en ontdek wat er allemaal schuilgaat achter de betovering. Bouwen, spelen, leren en missies voltooien, alles kan met deze fantastische LEGO set vol met augmented reality! Het enige wat je nodig hebt, is je verbeelding en een dosis avontuurlijke energie. Ga ervoor!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853902

LEGO® Creative Bag Charm

foto van lego set5007108

Wooden Book Rack – Dark Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.