Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Store fotolijstje 40359

De 40359 LEGO Store fotolijst is een leuke set waarmee je jouw eigen LEGO-winkel kunt bouwen.
Het bevat een fotolijstje met een afbeelding van de LEGO steen en ruimte voor een foto, evenals bouwbare winkelspullen, officiële winkelstickers en een winkelmedewerker minifiguur.
Pas de indeling naar wens aan en gebruik de bijgeleverde bouwinstructies voor inspiratie.
Dit fotolijstje is een perfect cadeau voor LEGO-fans van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog en start met bouwen! Bekijk onze website voor meer LEGO-producten.

Waar is LEGO LEGO® Store fotolijstje 40359 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
170
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40359
lego insiders punten icoon
127
punten

Bouw jouw eigen LEGO® winkel met het 40359 LEGO Store fotolijstje! Dit fotolijstje heeft een speciale LEGO® touch, met een afbeelding van de beroemde LEGO® steen en ruimte voor een foto van 10 x 15 cm. Maar dat is nog niet alles - het fotolijstje bevat ook bouwbare winkelspullen, officiële winkelstickers en een super schattige minifiguur van een winkelmedewerker.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en verplaats de van stenen gebouwde modulaire onderdelen om jouw eigen LEGO® winkel te creëren. De indeling kun je makkelijk aanpassen en veranderen, zodat het altijd past bij jouw persoonlijke stijl. En als je even geen inspiratie hebt, kun je altijd de bijgeleverde bouwinstructies gebruiken om aan de slag te gaan.

Dit fotolijstje is niet alleen heel leuk om in je eigen kamer te zetten, maar ook perfect als cadeau voor de LEGO® fan in jouw leven. Of je nu jong of oud bent, iedereen zal genieten van het bouwen van zijn of haar eigen LEGO® winkel en het toevoegen van persoonlijke foto's.

Wil je nog meer leuke LEGO® spulletjes? Bekijk dan onze volledige collectie op onze website. Hier vind je alles van minifiguren tot complete LEGO® sets, en natuurlijk nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of een cadeau voor een vriend of familielid, LEGO® heeft voor ieder wat wils.

Bestel het 40359 LEGO Store fotolijstje vandaag nog en start met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40581

BIONICLE® Tahu en Takua

foto van lego set5001286

LEGO® minidoos met 8 noppen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.