Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verjaardagsset 40382

Vier de verjaardag van jouw LEGO fan op een kleurrijke manier met de LEGO Iconische verjaardagsset (40382)! Deze set bevat een zelf te bouwen taart, een draaiende toplaag, decoraties en een minifiguur.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Met deze set maak je elke verjaardag speciaal.
Koop hem nu!

Waar is LEGO Verjaardagsset 40382 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
141
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40382
lego insiders punten icoon
97
punten

Vier de verjaardag van jouw favoriete LEGO® fan op een kleurrijke manier met de LEGO Iconische verjaardagsset (40382)! Deze set bevat een taart die je helemaal zelf kunt bouwen, inclusief een draaiende toplaag en decoraties zoals kaarsen die je ook zelf kunt bouwen. Maar dat is niet alles! Er zit ook een minifiguur in de set die vlaggen vasthoudt met daarop de leeftijd van de jarige job, van een stickervel. Het is de perfecte manier om de verjaardag van jouw kind, vriend, of partner te vieren en een speciale dag nog specialer te maken!

Deze set is niet alleen fantastisch om cadeau te geven, maar ook om samen met anderen te bouwen. Het is een geweldige manier om quality time te hebben met familie en vrienden terwijl je iets creëert wat speciaal is voor de jarige! En het beste van alles is dat deze set geschikt is voor kinderen van 7 jaar en ouder, dus zelfs de jongste LEGO fans kunnen hieraan deelnemen.

De taart in deze set is ongeveer 12 cm hoog en zal zeker opvallen tijdens elk verjaardagsfeestje. En als kers op de taart (letterlijk!), bevat deze set ook nog eens een minifiguur die is uitgedost in de kleurrijkste kleding die je ooit hebt gezien, compleet met een hoge hoedelement en leuke accessoires. De jarige job zal zich dankzij deze set de hele dag door een echte LEGO superstar voelen!

De verjaardagsset (40382) bevat in totaal 141 steentjes. Daarnaast zijn er nog twee vlaggen die je zelf in elkaar kunt zetten en een stickervel met twee sets van de cijfers 0 t/m 9 om op de vlaggen te plakken. Zo kun je elke verjaardag op een unieke, persoonlijke manier vieren. Het is een fantastisch cadeau dat niet alleen de verjaardag van jouw favoriete LEGO fan extra speciaal maakt, maar ook nog eens zorgt voor urenlang bouwplezier.

Koop nu de LEGO Iconische verjaardagsset (40382) en maak de verjaardag van jouw favoriete LEGO fan extra kleurrijk en feestelijk! Deze set is verkrijgbaar via verschillende (online) winkels en natuurlijk via de LEGO website zelf. Bestel snel want deze set zal je sowieso een lach op het gezicht van de jarige toveren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (18-05-2023) € 12.99 (18-05-2023) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10765

Ariël's onderwaterconcert

foto van lego set40423

Halloween wagentocht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.