Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winters sneeuwballengevecht 40424

Met de LEGO® Iconic Winters Sneeuwballengevecht-set (40424) beleef je een sneeuwballengevecht zoals nooit tevoren.
Bouw je eigen sneeuwfort, verdedig je met de sneeuwballenkatapult en lanceer jezelf van de heuvel met de slee-lanceringsfunctie.
Deze 149-delige bouwset is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en zorgt voor urenlang plezier tijdens de feestdagen.
Bestel nu en maak je klaar voor een winters sneeuwballengevecht!

Waar is LEGO Winters sneeuwballengevecht 40424 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
149
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40424
lego insiders punten icoon
97
punten

Laat de winterpret maar beginnen! Met de LEGO® Iconic Winters Sneeuwballengevecht-set (40424) beleef je een sneeuwballengevecht zoals nooit tevoren. Bouw je eigen sneeuwfort, verdedig je met de sneeuwballenkatapult en lanceer jezelf van de heuvel met de slee-lanceringsfunctie. Vergeet niet om ook een sneeuwpop te bouwen en warme chocolademelk te drinken aan de tafel met mok- en koekjeselementen.

Deze 149-delige bouwset is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar tijdens de feestdagen. De set bevat minifiguren van een jongen en een meisje in winterse outfits, plus een vriendelijke husky om mee te spelen. Kinderen zullen urenlang plezier beleven aan het naspelen van wintertaferelen met deze set.

Het bouwbare sneeuwfort is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep. Samen met de andere elementen van de set past het gemakkelijk in een kinderrugzak voor winters speelplezier onderweg. De set is ook leuk om te combineren met andere LEGO® sets voor nog meer speelmogelijkheden.

De LEGO® Iconic Winters Sneeuwballengevecht-set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Haal herinneringen op aan je eigen sneeuwballengevechten van vroeger en beleef opnieuw de winterse sfeer. Deze set is een geweldige toevoeging aan je LEGO® collectie en zal ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.

Of je nu jong of oud bent, de LEGO® Iconic Winters Sneeuwballengevecht-set is een geweldige manier om te genieten van de winterse gezelligheid. Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang plezier met deze leuke en speelse bouwset. Bestel nu en maak je klaar voor een winters sneeuwballengevecht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005543

2x4 blauw bagagelabel

foto van lego set5007685

LEGO® Baking Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.