Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerstkrans 2-in-1 40426

Maak je huis klaar voor de feestdagen met de LEGO Iconic kerstkrans 2-in-1 bouwset.
Deze set bevat elementen van groenblijvende bladeren en geïllustreerde instructies voor het maken van een krans met een rode strik of stenen kaarsen.
Het is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen en brengt extra feestvreugde in huis.
Bestel deze set nu en beleef meer plezier tijdens de kerst!

Waar is LEGO Kerstkrans 2-in-1 40426 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
510
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40426
lego insiders punten icoon
240
punten

Met de feestdagen in zicht, is het tijd om aan kerstversieringen te denken. En wat is er nou leuker dan je eigen decoratie maken? Daarom presenteren we met trots de LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426) bouwset.

Deze set is perfect voor jong en oud, want wie houdt er nou niet van LEGO®? De set bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leven, en geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen. Zo kun je een krans maken met een grote, bouwbare rode strik of een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent.

De LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426) set is niet alleen leuk om te maken, maar ook om cadeau te geven. Het brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient. Het is een geweldig cadeau voor de decembermaand voor kinderen vanaf 9 jaar en zelfs voor degenen die denken dat ze te oud zijn voor LEGO®.

Met 510-delige set kun je zelf bouwen, maar het is ook geschikt om het bouwplezier te delen met vrienden en familie. De krans kan aan de muur worden opgehangen, als tafeldecoratie worden gebruikt of worden neergezet of neergelegd, wat de bouwer maar wil! Het is een creatieve manier om je huis op te fleuren en het perfecte excuus om quality time door te brengen met degene die je dierbaar zijn.

De adventskrans heeft een diameter van ca. 25 cm. De bouwbare kaarsen zijn ca. 8 cm hoog op volledige hoogte, maar kunnen ook kleiner worden gemaakt om het effect van een echte, brandende kaars na te bootsen. Zo kun je niet alleen de schoonheid van de krans bewonderen, maar ook genieten van de gezelligheid van kaarsen.

Kerst is de tijd van liefde, cadeaus en magie. En met de LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426) set, kun je nu die magie zelf maken. Met dit leuke cadeau voor de decembermaand haal je niet alleen een decoratieve krans in huis, maar een unieke en persoonlijke creatie waar je echt trots op kunt zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk cadeau, een manier om de feestdagen met vrienden en familie door te brengen of gewoon een creatieve manier om je huis op te fleuren, dan is de LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426) set de perfecte keuze voor jou. Bestel hem nu en breng meer plezier in je kerst!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (18-05-2023) € 39.99 (18-05-2023) € 39.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10666

Graafmachine

foto van lego set5006607

Hydration Bottle Blue – Large

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.