Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart 40450

Vier de Internationale Vrouwendag van 2021 met de LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart bouwset. Met 203 onderdelen kunnen kinderen een replica van het vliegtuig van Amelia Earhart bouwen. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen en kan worden gecombineerd met andere LEGO sets. Perfect om de interesse in geschiedenis en techniek te stimuleren. Bestel vandaag nog voor een avontuur vol plezier en inspiratie.

Waar is LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart 40450 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
203
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40450
lego insiders punten icoon
150
punten

Vier de Internationale Vrouwendag van 2021 op een speelse en educatieve manier met de LEGO® Eerbetoon aan Amelia Earhart (40450) bouwset. Laat jouw kinderen alles ontdekken over de geweldige prestatie van Amelia Earhart, de eerste vrouw die in haar eentje over de Atlantische Oceaan vloog. Met deze bouwset kunnen ze een replica van de Lockheed Vega 5B bouwen, het vliegtuig waarmee Amelia Earhart de geschiedenisboeken heeft gehaald.

De LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart bouwset is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassenen die dol zijn op het bouwen van interessante voertuigmodellen. Met maar liefst 203 onderdelen bevat deze set een minifiguur van Amelia Earhart, een tegel met een routekaart, een stevige bodemplaat en zelfs stickers om het vliegtuig mee te versieren. Hiermee creëer je een uniek en persoonlijk model dat je met trots kunt tonen aan iedereen die op bezoek komt.

Dit vliegtuig van stenen is een echte blikvanger en zal elke verzameling compleet maken. Met een hoogte van ongeveer 11 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 20 cm past het perfect in je LEGO collectie. Stel je eens voor hoe geweldig dit model eruit zal zien op je boekenplank, bureau of in de vitrinekast!

Of je nu een cadeau zoekt voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon zomaar, de LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart bouwset is een geweldige keuze voor iedereen vanaf 8 jaar. Niet alleen zullen kinderen genieten van het bouwproces, maar ze zullen ook leren over de inspirerende prestaties van Amelia Earhart en haar impact op de luchtvaartgeschiedenis.

Bovendien is deze LEGO set perfect om te combineren met andere LEGO sets en uitbreidingen. Zo kunnen kinderen hun eigen luchtvaartavonturen bedenken en hun creativiteit de vrije loop laten. Met LEGO is alles mogelijk!

Als je op zoek bent naar een cadeau dat niet alleen leuk en leerzaam is, maar ook de interesse in geschiedenis en techniek stimuleert, dan is de LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart bouwset de perfecte keuze. Laat kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd leren over vrouwelijke pioniers en hun bijdrage aan de wereld.

Dus waar wacht je nog op? Vier de Internationale Vrouwendag van 2021 op een unieke manier met de LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart bouwset. Bestel vandaag nog en maak van het bouwen een avontuur vol plezier, creativiteit en inspiratie.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70413

Piratenschip

foto van lego set40598

Kluis in Goudgrijp™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.