Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tulpen 40461

De LEGO-set 40461 bestaat uit drie kleurrijke tulpen die symbool staan voor het nieuwe leven in de lente.
Deze eenvoudig te bouwen set is perfect als cadeau en kan zowel decoratief gebruikt worden als verrassing voor een geliefde.
Combineer de tulpen met andere LEGO-bloemensets voor een adembenemend boeket.
Deze set is een must-have en brengt kleur in jouw wereld.
Bestel nu en geniet van het bouwproces en het resultaat samen met vrienden en familie.

Waar is LEGO Tulpen 40461 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
111
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-07-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40461
lego insiders punten icoon
75
punten

Vier de lente, Moederdag of elke andere bijzondere gelegenheid met deze prachtige en levendige LEGO-set van tulpen. De LEGO Tulpen (40461) zijn het ideale cadeau om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Deze eenvoudig te bouwen set bevat 3 kleurrijke tulpen - een witte, een paarse en een gele - met levendige lichtgroene bladeren die staan voor het nieuwe leven dat de lente biedt. Elke tulp heeft een verstelbare steel, zodat je ze precies op de gewenste hoogte in een vaas kunt plaatsen.

Het DIY-gehalte van deze set maakt het perfect voor jongeren en volwassenen die graag creatief zijn. Bouw deze tulpen in no time en breng meteen kleur in jouw kamer. Deze LEGO-set is ook een geweldige activiteit om samen met vrienden en familie te doen.

De LEGO Tulpen zijn niet alleen geschikt als decoratief item in jouw eigen huis, maar ook als verrassing voor een vriend of familielid. Toon jouw gevoelens door het schenken van deze mooie bloemen aan jouw moeder, oma, vriendin of aan iedereen die dit verdient.

Combineer de LEGO Tulpen met de LEGO Rozen (40460) en het LEGO Bloemenboeket (10280) om een prachtig kleurrijk boeket te maken. Deze sets zijn ontworpen om perfect bij elkaar te passen en kunnen eenvoudig worden gecombineerd tot een adembenemend bloemenarrangement.

Koop deze unieke set nu en vier de schoonheid van het voorjaar en de liefde voor jouw moeder, oma of beste vriendin. De LEGO Tulpen-set (40461) is een must-have voor elke LEGO-collectie en zal zeker het hart van iedereen veroveren.

Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Tulpen en geniet van de eindeloze mogelijkheden en het plezier van LEGO-bouwen! Vergeet niet te genieten van het bouwproces en het resultaat te delen met vrienden en familie. Met LEGO Tulpen (40461) breng je kleur in jouw wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10764

City Central luchthaven

foto van lego set5005891

LEGO® 8-Stud Blue Desk Drawer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.